ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזת טרנזיט לאוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    6
    1350
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם אני עובד ביטחון באל-על ולצורך העניין יש לי תעודת עובד של החברה. אני מתכנן לטוס לניו זילנד מבנגקוק דרך אוסטליה. על מנת לעשות זאת אני מנסה להוציא ויזת טרנזיט אלא שבטופס הבקשה מבקשים אותי את הבוקינג של הטיסות שלי. מאחר ואני עובד חברה אני נוסע עם
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

ויזת טרנזיט לאוסטרליה:Re
        שחכתי להוסיף חשבתי לרשום בסעיף של הבוקינג את הסיפור שלי (שאני עובד חברה אשר טס על בסיס מקום פנוי) ולהוסיף מסמכים שמאשרים זאת (כרטיסי טיסה ותעודת עובד) האם יש מישהו שיש לו מידע בנושא ויכול להגיש לי אם העניין אפשרי ואם כן למה אמרו לסוכנת (אשר הציגה את הסיפ
        • עידן_אוריגינלי
          עידן_אוריגינלי נערך לאחרונה על ידי

במידה ואתה במקרה ``נתקע`` בהמתנה לטיסה מתאילנד אז אתה יכול להוציא ויזת מעבר בשגרירות בבנקוק. יש לי שאלה אחת והיא בעלייה למטוס לניו זילנד אתה חייב להציג כרטיס טיסה החוצה אם תאריך עליו איך אתה מתכון לעשות את זה אם אתה טס על בסיס מקום פנוי?
          • soporificeffect
            soporificeffect נערך לאחרונה על ידי

אתה מתכוון לצאת משדה התעופה באוסטליה? אם לא - אני לא חושבת שאתה צריך ויזה - כשאני נסעתי (בחזרה מניו-זילנד, לפני כ-3 שנים) בכלל לא הסתכלו על הדרכון שלי.
            • עמית עשהאל
              עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

חובה ויזת טרנזיט
              חובה חובה חובה ויזת טרנזיט יכולה להיות לא ספציפית לטיסה אחת אלא למספר ימים, אני הייתי פונה במקומך טלפונית לשגרירות ושואל אותם ופותר את העניין, לדעתי הסוכנת לא ביררה במקום הנכון.
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

יש לי פיתרון
                על בסיס דומה לשלך התכוונטי לשוט בחינם את הדרך מניו''ז לאוס`, עדיין הם שם התעקשו שאני אראה להם כרטיס טיסה יציאה מאוסטרליה. לכן,התכנון שלי היה להזמין כרטיס כזה ואחרי הכניסה לאוס` לבטל אותו ולקבל החזר (refund ticket). ואז לצאט את אוס` חזרה לניו''ז בספינה.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון