מוצ`ילה 60 ליטר לטיול עצמאי
-
אהלן שאלה לבעלי הנסיון.. אני מתחיל בימים אלו בקנית ציוד לטיול (לבד) בדרום אמריקה שיחל בצ`ילה וארגנטינה. בגין מידותיי הצנועות (1.60..) רכשתי תרמיל 60 ליטר של ''גרגורי'' ובכלל לא חיפשתי תרמיל 70 ליטר ומעלה (למרות שבמקרה כזה יכולתי פשוט להיכנס למוצ`ילה ו -
מוצ`ילה 60 ליטר לטיול עצמאי:Reההיסוסים שלך מובנים ומוצדקים, מאידך אם תשכיל להסתדר בתרמיל בעל נפח של 60 ליטר הגב והברכיים יודו לך על כך :) אני חושב כי ניתן אך הדבר דורש מחשבה, קצת מאמץ ואולי גם כסף. כשאתה אורז אל תקח מלא דברים ורק אז להוציא דברים שאינם חשובים אלא הפוך, ארוז קודם כל -
מוצ`ילה 60 ליטר לטיול עצמאי:Reואגב, טיול עצמאי לבד זו הצהרה נחמדה, אך אם אתה לא ממש טיפוס של זאב בודד אני מניח שרוב הטיול תמצא שותפ\ים מזדמנים לפרקי זמן משתנים לחלקים ניכרים מהטיול. זו גם אופציה שתסייע לחלק את הציוד ביחד עם עוד שותף אחד או יותר. אופציה נוספת שעלתה בדעתי היא לשלוח -
תודה על התגובהב''עצמאי'' אין הכוונה שאני הולך לי לבדי לתעות בשבילי ארגנטינה, אלא שאני נוחת לבד ומבחינתי צריך להיות מכוסה (כי מה אם יהיה לי מזל רע והשותף/ים שיצטרפו אליי במהלך הדרך יהיו גם הם לא מצוידים...? מעבר לכך, אני עלול לעמוד מול הדילמה של מה יותר חשוב: ציוד ביש -
יש דברים אחרים שניתן לוותר -
תודה על התגובה:Reככל שזה נוגע לאוהל ולמזרן טרקים מתגלגל, שני האביזרים שתופסים הכי הרבה נפח, אין שום בעיה מכיוון שלרוב קושרים אותם באמצעות רצועות מחוץ לתרמיל ולנפחו של התרמיל אין שום קשר אליהם. אני אישית טיילתי עם תרמיל בנפח 65-75 ולרוב לא נזקקתי לתוספת של ה10 ליטרים הנ -
לנמרודאפשר בהחלט להסתדר עם תרמיל של 60 ליטר גם עם ציוד בישול וגם עם אוהל, כמובן מהקלי משקל יותר, כמו ה-MICRA של SALEWA. אני טיילתי עם תרמיל 60+10 עם אוהל וכוהליה. אם לוותר על משהו אז תחשוב אם הטיול שלך יכלול הרבה טרקים, אם כן, אז מומלץ לא לוותר לא על זה ולא על -
תודה על התגובה:Reאני בת אדם קטנה... ולכן התיק היה קטן כדי לא ליפול אחורה:) היה לי תיק של 50 ליטר בצורת שק, הכל נכנס והכל התאים שק``ש קשור אוהל קשור לתיק וככה 7 חודשים במזרח ובניו זילנד (את האוהל הוספתי בניו זילנד) טיילתי לי לבד בטרמפים ובכייף מומלץ בחום להיפטר מציוד מיות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות