כמה זמן צריך לאוסטרליה
-
אני טס לחודשיים מה19.10 ועד ה20.12 ורוצה לעשות בעיקר טראקים וטיולים רגליים האם עדיף להשקיע אותם רק באוסטרליה או גם לטוס לניו זילנד -
כמה זמן צריך לאוסטרליה:Reחודשיים זה מעט מדי עבור טיול ממצה גם לאוסטרליה וגם לניו זילנד יחד. אם בחרת באוסטרליה - סע לשם לחודשיים, יש שם הרבה מסלולים ומקומות שאתה יכול לטייל ולטרק בהם. ובפעם הבאה תחרוש את ניו זילנד. -
כמה זמן צריך לאוסטרליה:Reתודה יש לך רעיונות איזה דברים כדאי להתמקד באוסטרליה בחודשיים שאני שם -
אולי בכל זאת?!לטרקים וטיולים רגליים עדיף לך לדעתי לבחור בניו זילנד... נכון שגם באוסטרליה יש כאלו, ואפילו אחד שאורכו מעל 1000 ק''מ, אבל בסה''כ, רוב הטיול באוסטרליה הוא לא טיולים רגליים. אין מה לעשות - זה המצב... נקודה נוספת - ''מבזבזים'' הרבה זמן (וכסף) על נסיעות במרח -
הלו, אני הייתי פה קודם!עמוד בתור בבקשה.... חכה שאני אעלם לגמרי מהשטח, או שתמצא לך ניק אחר!
-
הייתי בטוחה שאתה הולךלכבוש סופסוף את אוסטרליה אחרי שפעם שעברה לא הספקת (אבל כן את סידני אתה מכיר טוב!) ולא הבנתי למה אתה שואל שאלות בכזאתי נחמדות
-
את יודעת שאני נחמדמה כל כך מפתיע בזה? -
צודקת לדעתיאוסטרליה הרבה יותר מאתגרת לטרקרים לטעמי, כי היא לרוב מדברית, קשה, מעט אטרקציות ע''פ שטח גדול. האקספשיין היחיד זו טזמניה שזו קצת ניו זילנד. ככה שבעיקרון אם אתה לא אחד שכבר הלך צעד בכל העולם ורוצה לעשות את מסלול ה-1000 הזה, אוסטרליה מתאימה לטיול מסוג אחר.