גופיות טרמיות
-
שלום לכולם בשעה טובה קנינו כמעט את כל הציוד פרט לביגוד הטרמי. האם יש איכויות שונות למה שמציעים במטייל בצעדים? מה לחפש, האם הביגוד התחתון צריך להיות ממש צמוד או רפוי? האם מתחת לחליפה ממולץ ללבוש רק גופייה טרמית? תודה מראש שלכם שרון -
גופיות טרמיות:Reאני מאוד מרוצה מ NATIVE. בלי פוזה, אבל יחס עלות-תועלת טוב מאוד. הביגוד טורמי צריך להיות קרוב לגוף, אבל לאפשר תווך תנוע לא מוגבל. אם חם אפשר לגלוש רק עם גופיה טרמית מתחת למעיל. אני גם מעדיף מעיל לא מרופד כך שיש לי גמישות מקסימלית מגופיה + מעיל, עד גופיה, פ -
גופיות טרמיות:Reשרון, גופיות טרמיות צריכות להיות צמודות לגוף, אבל שלא יגבילו את התנועה. אם תקח מידה גדולה מדי האפקטיביות שלהן תרד. איזו לקחת??? הכל תלוי בך, כמה קר לך??? כמה שכבות אתה מתכנן ללבוש??? מה הטמפרטורה שאליה אתה נוסע???? יש מגוון גדול מספיק לכל מטרה, וכמעט -
גופיות טרמיות:Reההגנה מפני הקור בנויה על שלוש שכבות לבוש הראשונה - פקטור 1 גופיה טרמית יש הזולות של OUTDOR ויד תוצרת חוץ יקרות כמעט כפליים תלוי בל אין הרבה הבדל ברמה. על הגופיה להיות צמודה לגוף על מנת שתוכל לנדף את הזעה החוצה ותשמור על הגוף יבש מזעה לשבוע דרוש 2-3 ג -
!!!בקיצור ולעניין(לנורמלים)1. גופייה טרמית צמודה באופן סביר לגוף ( גופייה ליומיים ) 2 חלק תחתון - ללא ביגוד טרמי. לנורמלים - זוכרים??? -
!!!בקיצור ולעניין(לנורמלים):Reגם אני משתמש בביגוד טרמי של Native .לא שזה ממש משנה . כתלות בעובי המעיל כך עובי הגופיה הטרמית . ככל שהחליפה מחוממת יותר כך רצוי לעטות גופיה דקה יותר . הגופיה צמודה לגוף בנוחות ולא בלחץ . גופיה שאינה צמודה לגוף אינה באה במגע עם העור וכך אינה אפקטיבית ל