ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גופיות טרמיות

פורום סקי וסנובורד
    2
    6
    1457
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם בשעה טובה קנינו כמעט את כל הציוד פרט לביגוד הטרמי. האם יש איכויות שונות למה שמציעים במטייל בצעדים? מה לחפש, האם הביגוד התחתון צריך להיות ממש צמוד או רפוי? האם מתחת לחליפה ממולץ ללבוש רק גופייה טרמית? תודה מראש שלכם שרון
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

גופיות טרמיות:Re
        אני מאוד מרוצה מ NATIVE. בלי פוזה, אבל יחס עלות-תועלת טוב מאוד. הביגוד טורמי צריך להיות קרוב לגוף, אבל לאפשר תווך תנוע לא מוגבל. אם חם אפשר לגלוש רק עם גופיה טרמית מתחת למעיל. אני גם מעדיף מעיל לא מרופד כך שיש לי גמישות מקסימלית מגופיה + מעיל, עד גופיה, פ
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שרון, גופיות טרמיות צריכות להיות צמודות לגוף, אבל שלא יגבילו את התנועה. אם תקח מידה גדולה מדי האפקטיביות שלהן תרד. איזו לקחת??? הכל תלוי בך, כמה קר לך??? כמה שכבות אתה מתכנן ללבוש??? מה הטמפרטורה שאליה אתה נוסע???? יש מגוון גדול מספיק לכל מטרה, וכמעט
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ההגנה מפני הקור בנויה על שלוש שכבות לבוש הראשונה - פקטור 1 גופיה טרמית יש הזולות של OUTDOR ויד תוצרת חוץ יקרות כמעט כפליים תלוי בל אין הרבה הבדל ברמה. על הגופיה להיות צמודה לגוף על מנת שתוכל לנדף את הזעה החוצה ותשמור על הגוף יבש מזעה לשבוע דרוש 2-3 ג
            • ekaniel
              ekaniel נערך לאחרונה על ידי

!!!בקיצור ולעניין(לנורמלים)
              1. גופייה טרמית צמודה באופן סביר לגוף ( גופייה ליומיים ) 2 חלק תחתון - ללא ביגוד טרמי. לנורמלים - זוכרים???
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

!!!בקיצור ולעניין(לנורמלים):Re
                גם אני משתמש בביגוד טרמי של Native .לא שזה ממש משנה . כתלות בעובי המעיל כך עובי הגופיה הטרמית . ככל שהחליפה מחוממת יותר כך רצוי לעטות גופיה דקה יותר . הגופיה צמודה לגוף בנוחות ולא בלחץ . גופיה שאינה צמודה לגוף אינה באה במגע עם העור וכך אינה אפקטיבית ל
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון