ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יוקר המחייה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    14
    3253
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום!! אני לפני נסיעה לאוס` נ''ז. רציתי לשאול באופן לגבי יוקר מחייה במדינות אלו לתרמילאי לא מפונק ומצד שני כלל לא מתכלב. לינה באכסניות או קמפינג, ניוד בטרמפים - או כל דרך אחרת המקובלת ב- OZ או קניית אופנוע (ידוע לי שאופנוע מתאים יעלה כ- 5K דולר אוס
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

יוקר המחייה:Re
        אז לגבי ניו זילנד, זה נע בין משהו כמו 1000-1500 US$. אבל כמו שאתה מבין זה באמת תלוי עד כמה אתה מתכלב אם בכלל, ואם אתה משתמש בפתרונות חסכון למינהם. אנחנו ישנו בבקפקרים של BBH ובהיטים, עשינו בערך 5-6 טרקים, בישלנו לעצמנו בדרך כלל פסטה אבל מצד שני נס
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אני לעומת זאת ישנתי באוהל שלי רוב הזמן (10 חודשים!!!) והייתי טרמפיסטית\ליפטרית. סגנון חיים היפי ומגניב שכזה מסתכם בפחות מ1000 דולר, לא סגורה כמה בדיוק. לא התכלבתי כי זה הסגנון שאני אוהבת (זה בטבע שלי לחיות כמו כלב רחוב...)
          • rachassis
            rachassis נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי הכי מפונקת שאפשר - נסעתי באוטובוסים ישנתי תמיד בחדר לבד שלרוב היה דאבל או סינגל ככה ששילמתי מחיר כפול (אפילו חדר עם מקלחת פעם אחת), חוץ מארוחת בוקר (או מוזלי או טוסט) וגם זה לא תמיד לא בישלתי לבד אלא אכלתי בחוץ רוב הזמן, עשיתי הליכות יום (הגב ה
            • galoola
              galoola נערך לאחרונה על ידי

אני וחבר שלי טיילנו חצי שנה באוסטרליה ועוד 3 חודשים בניו זילנד. זה ממש תלוי באיזה חלק באוסטרליה אתה מטייל ואיך. אנחנו הוצאנו במערב המון כסף על דלק בגלל שהוא גם יקר וגם המרחקים ממש גדולים, כך שאתה מתדלק פעם ביום. יצאנו בחישוב של 1000$ אוסטרלי לבן אדם לחודש
              • galoola

שכחתי לציין שטיילנו ב''ואן'' אז כל החלק האחורי היה מיטה זוגית טובה, עם רגליים גבוהות, כך שמתחת יהיה מקום לקופסאות אכסון (לבגדים, אוכל וכו). יש באוס` וניו זילנד גם ''REST AREAS'', כמו גם קון עם שולחנות, כ-100 מטר מהכביש, שם אתה יכול לישון בחינם. בניו ז
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לא הכי מפונקת שאפשר
                  נסעת באוטובוסים... זה לא פינוק 🙂 אני העדפתי אוטו שכור אבל ישנתי בדורמס/היטים ובישלתי, ובסה''כ הוצאתי בערך כמוך - אם התכוונת ל$ ארה''ב (התפרעתי באטרקציות מתוך הנחה שזה עכשיו או לעולם לא)
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם וד''א, מה זה
                    היטים לכל השדים? לפי הכתוב לעיל, אני לוקח בחשבון הערכה גסה של כ- 1200 דולר אמריקאי לחודש (בלי קצת פינוק מדי פעם הרי אי אפשר...) לגבי התניידות- בנ''ז נראה לי שאתפוס טרמפים או משהו. באוסטרליה, יש סיכוי שאקנה אופנוע או רכב אחר (בשותפות כמובן, אם מדובר ע
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

קצת על היט
                      תמצא הרבה יותר כאן משמאל ------> אבל HIT זה Hosting Israeli Travlers שזה כמה משפחות נוצריות שמארחות בבית מטיילים ישראלים בכל הגילאים. החוויה היא נהדרת אבל חשוב לציין שזה תלוי עד כמה אתה מוכן לשבת עם אנשים שעות על גבי שעות כדי לשמוע כמה מדהים מש
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

לא הכי מפונקת שאפשר:Re
                        טוב אני לא נוהגת.... וכן זו היתה הגישה עכשיו או לעולם לא .... 🙂
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

לא כולם רוצים לדבר על ישו
                          התארחתי בדי הרבה היטים/חיבורים, ורובם בכלל לא רצו לדבר על ישו. היה מקום אחד קרוב לשדה תעופה של אוקלנד שבעל הבית שיגע את הישראלים האחרים שהיו שם אותו ערב (לנו היה תרוץ טוב ללכת לישון מוקדם וכך ניצלנו), והיו עוד שניים (בחוות דבש בוואנגאנוי ואנג`י המדהימה לי
                          • galoola

טיול באופנטע
                            טיול מסוג כזה הוא לא משהו שמתכננים על רגל אחת, מדובר במרחקים עצומים ומעבר לכושר רכיבה צריך גם ציוד מתאים. אם אתה בעניין תתחיל להתעניין בנושא.
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

טיול באופנטע:Re
                              טיול באופנוע- עדיין שוקל את העניין. נסיון ברכיבה יש לי אבל נראה לי שבכל מקרה אופתע מהמרחקים הלא נתפסים באוסטרליה. אם יש לך מידע (מלבד הספר של סיגל גבע- אתו קראתי) אשמח לקבלו
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

כתובת של היט:Re
                                שלום לאוהדי היט אני מחפשת את שם המשפחה של האנשים שגרים באומארו בלועזית - oamarou ברחוב - awamoa rd מספר - 13 האם מישהו יכול לעזור לי? אודה לו מראש GABI
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון