ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עבודה בקטיף קיווי

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    8
    3110
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • astupidog
      astupidog נערך לאחרונה על ידי

רציתי לדעת אם מישהו התנסה בזה... אני עכשיו בטאורנגה, והשכר נראה די עלוב, האם יש מקום יותר טוב לעבוד בו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

עבודה בקטיף קיווי:Re
        האמת היא שאפילו שלא משמן חזרתי אני לא זוכר בדיוק איפה זה טאורנגה. בכל מקרה אני התנסיתי בקטיף קיווי בחווה מחוץ לכריסטצ`רץ, שם שילמו לי 11$ לשעה....את הכתובת קיבלתי מלוח המודעות בפולי טאוורס.... בהצלחה... איתי
        • עמית עשהאל
          עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

חומר למחשבה
          ובטח נמאס לשמוע על גירוש כי ממילא אנשים יעשו מה שהםרוצים, זו הוכחה ניצחת לשכר העלוב שמשלמים על עבודת פרך... כששאלתי את אותם צעירים למה אתם לא עובדים בחקלאות בארץ ? הרי השכר גבוה פי כמה מזה שניו זילנד, אפשר לחסוך לטיול הרבה יותר מהר מעבודת מלצרות, מה ענ
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

חומר למחשבה:Re
            צודק עמית. השאלה היא לשם מה עובדים? אני בחרתי לעבוד בשביל החוויה ולכן ויתרתי על הכסף. העדפתי לעבוד 5 שעות ביום, לקבל מגורים וכלכלה ולהנות.... האמת הסתכלתי בחמלה באותם ישראלים שחזרו רצוצים מעוד 12 שעות עבודה בקטיף.....כשאין מי שיכין אוכל ואין כוח ל
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

עבודה בקטיף קיווי
              קטיף פרי הקיווי הוא לא מלהיב במיוחד... (נכון לגבי הזמן שאני הייתי שם) חלוקת הכסף היא לפי כמה כל הקבוצה הספיקה לקטוף וכל זה מתחלק במספר הקוטפים. לא מדובר בקטיף עצמאי (כמה שאתה תקטוף כך תקבל כסף), לכן בקבוצה תמיד יהיו את אלה שיוצאים להפסקת סיגריה כל דקה וא
              • odeiah
                odeiah נערך לאחרונה על ידי

עבודה בקטיף קיווי:Re
                אם אתה לא ממש לחוץ על קיווי אז שמענו מאחת מהמשפחות באלכסנדרה שהם ממש מחפשים אנשים לקטיף תפוחים שם. אם אתה מעדיף קיווי אז בקיריקירי התחילה העונה... בכל מקרה בהצלחה.
                • astupidog
                  astupidog נערך לאחרונה על ידי

למה קיווי?
                  אשמח לקבל עוד פרטים על קטיף התפוחים. האם זו הודיה שמטיילת עם מדריך המקומות של שר הטבעות? ממש לא חשוב לי מה אני קוטף - מה שחשוב זה הכסף, זו גם תשובה לעמית - פשוט נגמר לי הכסף ואני רוצה להמשיך לטייל, לכן אני מחפש עבודה בניו זילנד ולא בארץ.
                  • odeiah
                    odeiah נערך לאחרונה על ידי

למה קיווי?:Re
                    הממ... זו אודיה לא הודיה אבל לצורך העניין גם לי יש את הספר הנ''ל...)שנרכש בעשרים$ שערוריתיים..מחיר השווה לכל הוביט..(בכל מקרה תתקשר לאנדריאה שהיא סוכנת של היט באלכסנדרה היא תיתן לך פרטים
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון