ליל הסדר בקוסטה ריקה!!!
-
לראשונה בהיסטוריה: ליל הסדר לישראלים בקוסטה ריקה. האירוע באירגון `בית חב''ד` בקוסטה ריקה. הערב יתקיים ביום רביעי 16 באפריל לבעיר חכו באולם של המלון היוקרתי `אמפולה` בשעה חמש בערב. אסור להחמיץ!!! -
ליל הסדר בקוסטה ריקה!!!:Reסדרים בעולם כבר מיצו את עצמם. הספיק לנו הסדר בבית חב''ד בנפאל. לא נראה לכם שבליל סדר צריך לחגוג את החירות והחופש מבלי שכמה דוסים יתנו לכם בראש. מהיום נקרא דרור ולא מרור. מישהו החמיץ את הפואנטה? -
הסתכלות עקומה!!!הלית יקירתי, ראשית אני חייב לציין שגם אני הייתי בבית חב''ד בקטמנדו ודווקא לא ראיתי את אותם דוסים מפחידים שאת מדווחת עליהם. בסך הכל אני חושב שהם עושים דבר חשוב ומאפשרים לנו פעם בחיים לחגוג את ליל הסדר כראוי ובכיף.... בקשר לביטוי ה`מגוחח` שלך - חג החירו -
הסתכלות עקומה!!!הלית יקירתי, ראשית אני חייב לציין שגם אני הייתי בבית חב''ד בקטמנדו ודווקא לא ראיתי את אותם דוסים מפחידים שאת מדווחת עליהם. בסך הכל אני חושב שהם עושים דבר חשוב ומאפשרים לנו פעם בחיים לחגוג את ליל הסדר כראוי ובכיף.... בקשר לביטוי ה`מגוחח` שלך - חג החירו -
הסתכלות עקומה לגמרי!!!צר לי הילית אבל סדר פסח בחו''ל הוא חוויה נהדרת. גם אנשי חב''ד הם בד''כ חברה נהדרים ויודעים שמדובר במטיילים שבאו לחגוג ולא בחרדים שבאו להתפלל והסדרים מנוהלים בהתאם. כבוגר סדרי פסח בבנגקוק ובקוסקו וחגים אחרים במלבורן, לה-פז וקטמנדו... ממליץ בחום להשתתף בס -
זה לא כזה נורא, אבל..הייתי בחקו בראש השנה האחרון, והחברה של חב``ד היו ממש חמודים ובכלל לא הציקו, פשוט שהיה קצת משעמם אבל אין ספק שמי שרוצה קצת אוירה של חג אז זה ממש נותן את זה..