ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ליל הסדר בקוסטה ריקה!!!

פורום מרכז אמריקה
    3
    6
    1006
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

לראשונה בהיסטוריה: ליל הסדר לישראלים בקוסטה ריקה. האירוע באירגון `בית חב''ד` בקוסטה ריקה. הערב יתקיים ביום רביעי 16 באפריל לבעיר חכו באולם של המלון היוקרתי `אמפולה` בשעה חמש בערב. אסור להחמיץ!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

ליל הסדר בקוסטה ריקה!!!:Re
        סדרים בעולם כבר מיצו את עצמם. הספיק לנו הסדר בבית חב''ד בנפאל. לא נראה לכם שבליל סדר צריך לחגוג את החירות והחופש מבלי שכמה דוסים יתנו לכם בראש. מהיום נקרא דרור ולא מרור. מישהו החמיץ את הפואנטה?
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

הסתכלות עקומה!!!
          הלית יקירתי, ראשית אני חייב לציין שגם אני הייתי בבית חב''ד בקטמנדו ודווקא לא ראיתי את אותם דוסים מפחידים שאת מדווחת עליהם. בסך הכל אני חושב שהם עושים דבר חשוב ומאפשרים לנו פעם בחיים לחגוג את ליל הסדר כראוי ובכיף.... בקשר לביטוי ה`מגוחח` שלך - חג החירו
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

הסתכלות עקומה!!!
            הלית יקירתי, ראשית אני חייב לציין שגם אני הייתי בבית חב''ד בקטמנדו ודווקא לא ראיתי את אותם דוסים מפחידים שאת מדווחת עליהם. בסך הכל אני חושב שהם עושים דבר חשוב ומאפשרים לנו פעם בחיים לחגוג את ליל הסדר כראוי ובכיף.... בקשר לביטוי ה`מגוחח` שלך - חג החירו
            • eines
              eines נערך לאחרונה על ידי

הסתכלות עקומה לגמרי!!!
              צר לי הילית אבל סדר פסח בחו''ל הוא חוויה נהדרת. גם אנשי חב''ד הם בד''כ חברה נהדרים ויודעים שמדובר במטיילים שבאו לחגוג ולא בחרדים שבאו להתפלל והסדרים מנוהלים בהתאם. כבוגר סדרי פסח בבנגקוק ובקוסקו וחגים אחרים במלבורן, לה-פז וקטמנדו... ממליץ בחום להשתתף בס
              • rudegirl
                rudegirl נערך לאחרונה על ידי

זה לא כזה נורא, אבל..
                הייתי בחקו בראש השנה האחרון, והחברה של חב``ד היו ממש חמודים ובכלל לא הציקו, פשוט שהיה קצת משעמם אבל אין ספק שמי שרוצה קצת אוירה של חג אז זה ממש נותן את זה..
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון