פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה
-
שלום שוב לכל עוזרי רומניה הנהדרים
האם מי מכם יודע לומר לי מה משך הזמן הממוצע לנסיעה מפיאטרה ניאמץ ליאסי? ומה משך הזמן מבוקרשט לפיארה ניאמץ?
תודה רבה
יעל -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reמפיאטרה ניאמץ ליאסי142 ק''מ זה יכול להמשך כשעתיים,אך לעומת זאת הדרך מבוקרשט לפיאטרה 342 ק''מ וזה מאוד תלוי אם הנסיעה ברצף כדאי לשריין למעלה מחצי יום כי חלק מהכבישים הם כבישים הרריים ועמוסים ברככ כבד. -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reתשובה הקודמת היא בהנחה שאתם עם רכב פרטי\שכור ולא בתחבורה ציבורית. -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reיהודה תודה רבה
אנחנו מתלבטים אם לסוע ישירות מבוקרשט ליאסי בכביש יחסית מהיר ( האם יש לך מושכ מה משך נסיעה צפוי מבוקרשט ליאבי ישירות) או ליסוע בכביש איטי יותר מבוקרשט לפיאטרה ניאמץ לטייל קצת בסביבה ולהמשיך למחרת ליאסי.
אשמח לתובנות בענין
יעל -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reיעל המרחק בין בוקרשט יאסי כ 400 ק''מ אני הייתי מעדיף את האפשרות האיטית כי בתנאי הדרך של רומניה 400 ק''מ ביום זו קריעה.במידה ואת רוצה לדבר על זה כיתבי אלי ישירות ואכתוב לך את הטלפונים שלי אשמח לעזור. -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reשלום יעל
ראי כפי שצויין המרחק בין יאשי לפיאטרה הוא כ- 135 ק''מ הדרכים המובילות בין שתי הערים הינן מסלול אחד לכל כיוון ולכן קצת קשה לנבא [אוליי תתקעו אחרי איזה סמיטרילר].
אני נסעתי במונית שרות מיאשי לפיאטרה וזה לקח כ-3 שעות מאמין שעם רכב פרטי זה כ- שעתיים פחות או יותר.
אני נסעתי מבוקרשט ליאשי במונית שרות, יצאנו בשעה 13:00 והגענו למרכז פיאטרה ניאמץ בשעה 20:00 זאת כמובן עם 2/3 הפסקות בדרך של כ-שעה בסך הכל.
מבוקרשט לפיאטרה בלי בעיות בדרך עם רכב פרטי אני מאמין שזה כ- 6 שעות.
לא הבנתי על איזה כביש מהיר בין בוקרשט ליאשי?
את מתכוונת על יציאה מבוקרשט על כביש E85 עד ל- MARASESTI
שם פניה ימינה ל- TECUCI על כביש 24 ואז שמאלה על כביש /24/E580 ואז שמאלה לכביש 24B ל- VASLUI ומשם על כביש 24 ל- יאשי?
וכל לגבי הכביש האיטי מבוקרשט לפיאטרה? מבוקרשט עד ל- BACAU זה כביש מהיר E-85 רק שפונים שמאלה לפיאטרה ב- BACAU לכיוון פיאטרה על כביש 15 רק אז הכביש מתחיל ליהיות איטי עם נתיב לכל כיוון.
טיול מהנה דודו
[email protected]
052-4429009
נ.ב. אם את חושבת לעשות נסיעה ארוכה ליאשי או פיאטרה מדוע לא תיקחי רכבת?
מפת דרכים ברומניה 1
מפת דרכים ברומניה 2 -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reדודו לידיעתך בתקופה האחרונה נפתחו מספר כבישים חדשים שלא כל כך מעודכנים במפות שהעלית. -
פיאטרה ניאמץ -יאסי רומניה:Reתודה על העדכון יהודה, יש לי מפה טובה של רומניה בבית ומכייון שאין לי מחשב בבית ואני משתמש בשרותי האוניברסיטה ושם אני פותח את המפות באינטרנט שישנם בהיסג יד.
דודו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות