הגירה לאוסטרליה...
-
אני מקווה שזה לא מפר את חוקי הפורום, אבל מאז הטיול באוסטרליה אני לא יכולה להתגבר על הרצון העז לעבור לשם
בחודשים האחרונים המחשבות בכיוון מתגבשות יותר ויותר אבל למרות כל האינפורמציה באינטרנט, הנושא מאד מבלבל ולכן החלטתי שאני פשוט חייבת להתייעץ עם עו"ד או כל מומחה הגירה שיוכל לשפוך קצת אור.
בכל אופן, מישהו מכיר אחד כזה ויכול להמליץ? אשמח לכל מידע ו/או המלצה
-
הגירה לאוסטרליה...שלום יקירה, זה אכן לא המקום לדבר על הגירה, יש פורומים אחרים לנושא.
בכל מקרה, מומלץ מאד לא להתייעץ עם עו"ד או מומחה, לממשלת אוסטרליה יש גוף שמסמיך סוכני הגירה והם ורק הם מוסמכים לעזור לך בתהליך.
לא פשוט, די ארוך, ויש הרבה תנאים לעמוד בהם, בכל מקרה כנסי לאתר רשות ההגירה האוסטרלית להמשך מידע. -
הגירה לאוסטרליה...אופס
יש פורומים ישראלים לנושא? סוכני הגירה בארץ? -
הגירה לאוסטרליה...לא, אין סוכגי הגירה בארץ. יש רק יועצים שלא התקבלים באהדה בשגרירות.
יש פורומים, חלקם מסבירי פנים, חלקם לא...
נסי בתפוז פעיל ופחות ידידותי, ובYNET שם אני ניהלתי בזמנו את פורום ההגירה, עדין רשום שם כמנהל - אבל לא פעיל.
ובואי לא נדבר על זה פה יותר, טוב ?
-
הגירה לאוסטרליה...את יכולה להגיש בקשה ללימודים שם,יש באוסטרליה מספר מקצועות מאוד מבוקשים כמו פחחות,רתחות,טבחים
ניתן ללמוד את חלקם באונברסיטאות וחלקם בבתי ספר מקצועיים,ההכרה תסדר לך ויזה סטודנט
קחי בחשבון שלימודים באוסטרליה הם עסק יקר וחבר שלי משלם שם כמעט 12 אלף דולר לשנה על לימודי שף במלבורן
בהצלחה -
הגירה לאוסטרליה...תתחתני עם אוסטרלי וזהו..
הכי קל הכי מהר... בלי כאבי ראש -
הגירה לאוסטרליה...אם אני לא טועה זה אבוד לה, כבר התחתנה
-
הגירה לאוסטרליה...גם להתחתן זה כולל כאבי ראש...
חוץ מהקטע של למצוא בן זוג, חתונה... מוזמנים, שמלת כלה, דיאטה... ועניינים כאלו.
גם אחרי החתונה יש תקופה שצריך לחכות, ואז עוד פרוצדורה לעבור.
ואם היא כבר התחתנה... אז גם להתגרש זו פרוצדורה נוספת! -
הגירה לאוסטרליה...אכן האופציה להתחתן לא קיימת עבורי ולא רק בגלל שאין לי כוח לדיאטה
בואו אבל נכבד את בקשתו של עמית וניתן לשירשור הזה מנוחה? -
הגירה לאוסטרליה...אני מתחיל לחבב אותך יותר...
אם תרצי עוד פרטים, נעבור לדרך התקשרות אחרת ואשמח לעזור במידת הצורך.