טיול מעגלי באוסטרליה
-
אהלן,
מישהו פה עשה טיול לאוסטרליה שהוא לאו דווקא הטיול של מסלול הD אלא מסלול מקיף שכולל גם את הצד המערבי ויכול לספר לי על זה משהו זה יכול להיות נחמד.
אני תוהה בעניין כי הבנתי שזה מאוד מאוד יפה שם אבל השאלה היא האם אפשר לטייל שם נגיד בלי אוטו אלא בתחבורה ציבורית (היות ואלו לא ערים גדולות) ועד כמה זה יכול לייקר לי את הטיול ומשך השהיי באו`.
סופ''ש נעים.
ענת -
מסלול הOמסלול הO כולל את החוף המערבי הוא אכן יפה מאד ופראי יותר (הרבה פחות תיירותי וממוסחר) ואכן יש בעיה להתנייד בו ללא רכב מכיון שכל אתרי הטבע והאטרקציות הם מחוץ למסלול האוטובוסים הרגיל (קארג`יני פארק) או שצריך רכב שטח (במקרה של הקימברלי והבאנגל באנגל למשל, אגב גם לחלקים מסוימים של הטריטוריה קשה להגיע בלי רכב) . אפשרות אחת היא להגיע לדארוין בירת הטריטוריה ונק יציאה טובה לקימברלי והצטרף לליפט עם מישהו (רצוי אוסטרלי עם רכב שטח) לעבר קונונורה והקימברלי (מקום באמת יפה) עד ברום. דרך שנייה להגיע לדארוין ולשכור רכב ולנסוע איתו עד ברום (מחוץ לחופשת בתי הספר המחיר יכול להיות סביר אם מתחלקים עם עוד מישהו). מברום יש חברה בשם איזי ריידר שמפעילה קו אוטובוס למטיילים שעובר דרך כל המקומות העיקריים בדרך וניתן לעלות ולרדת בכל מקום על הקו (כיוון אחד בלבד) כך ניתן להגיע לפרת`. בפרת` עצמה יש הרבה אנשים אז יותר קל למצוא מישהו או אוטובוס לטייל בחוף בדרומערבי.
איזי ריידר -
תיקון ללינק -
תיקון ללינק:Reתודה רבה רבה.
אני אכן אעשה שימוש במידע. -
עוד תוספת קטנה -
תיקון ללינק:Reיש גם חברות שעושות את כל הדרך מפרת` עד דארווין, כולל הקימברלי או דרך הכביש הרגיל
לא זוכרת איזה אבל היו מספיק ברושורים בפרת` ובדארווין (וראיתי את האוטובוסים שלהם בדרך כל הזמן)
האמת שהייתי בטוחה שאיזיריידר עשו את זה ועכשיו אין באתר שלהם, אני תוהה אם אני סתם מדמיינת או שהם ביטלו את החלק הזה. -
עוד חברה שמארגנת טיוליםבמערב אוסטרליה - Western Exposure - יש להם מגוון רחב של טיולים - כולל מדארווין לפרת`.
בהצלחה,
אנה.
Western Xposure -
ועוד אחתחשוב לקחת בחשבון ש''טיולי ספארי'' - הם יקרים מאוד ויכולים לעבור את ה-2500$ לתקופה של כ-3 שבועות.
Adventure tours