אטרקציות בסביבת קיירנס
-
לאחר התלבטות קשה וקריאת העצות בפורום החלטנו לבלות 3 ימים בסידני ומשם לטוס לקיירנס ל-6 ימים. הייתי שמחה לשמוע המלצות על המקומות שהכי כדאי לבקר בהם בזמן זה. אנו מתכננים לשכור אוטו. האם כדאי לשכור מהארץ או לשכור במקום? -
אטרקציות בסביבת קיירנס:Re- אתרתון טייבלנדס - הרמה ממערב לקיירנס
- כייפ טריבולישן - מצפון
- קורנדה - תיירותי מאוד
- הריף - שייט, שנורקל וצלילה - אפשר צלילת הכרות לחסרי נסיון - ממזרח (כיוון הים)
כל המסלולים הנ''ל מתאימים ליום או יומיים, תלוי במזג האוויר ומה מתאים לכם.
אני העדפתי סיורים מאורגנים עם מדריך באוטובוסים קטנים- נותן ניצול טוב יותר של היום - ללא ''מלכודות תיירים''.
נוסף יש אטרקציות בלי סוף כדי לגרום למבקר להוציא יותר:
- צניחה חופשית
- טיסה בכדור פורח
- טיסה במסוק מעל הריף
חוויה מיוחדת היא צפייה בלויתנים. אם אני לא טועה, שאלת על אוגוסט. בעונה זו אפשר לצפות בלוויתנים בדרום אוסטרליה, פרטים ב:
http://www.victor.sa.gov.au/site/page.cfm?u=593
או מדרום לקיירנס צפייה בהאמפבק, אבל קצת רחוק יותר באיזור הרווי ביי. -
אטרקציות בסביבת קיירנס:ReCape Tribulation - see link
Daintree Rainforest Cairns, Australia - see link
Diving The Great Barrier Reef - one of the best experiences of my life - see second link
If Bungy Jumping is your thing than go to AJ Hackett Bungy Cairns
www.cairnsattractions.com/index.html
www.divingcairns.com.au/daytrips.html -
המלצה חמה חמה!!מיכל יקרה,
בטיול שלי באוסטרליה הגעתי לקיירנס מסידני בטיסה. משם תכננתי ''לרדת'' דרומה לאורך החוף המזרחי. הגעתי לקיירנס מבלי הכנות מיוחדות לפני כן וידע מוקדם. באכסניה ששהיתי בה היו המוני ברושורים עם מידע רב לגבי אטרקציות באזור. מכיוון שתכננתי להיות בקיירנס 3 ימים תהיתי מה לעשות. המליצו לי על ''פיצ`רוי איילנד''. לקחתי מעבורת מאזור המעבורות בקיירנס. לאחר הפלגה של 45 דקות הגענו לאי. אי קטנקטן שחוץ מאכסניה אחת וחוף מדהים מדהים מדהים אין בו כלום. החול לבן, המים בצבע טורקיז..פשוט יופי שלא יתואר. ישנה מעבורת שיוצאת מקיירנס לפיצ`רוי מס פעמים ביום, וכנ''ל חזרה. המלצה שלי להגיע לשם בבוקר, לשרוץ על החוף, לשחות קצת (אפשר גם לשנרקל אם רוצים) ולחזור אחה''צ. מעטים האנשים שמגיעים אל האי כך שיש פרטיות מלאה אעפ''י שהאי קטן. ממליצה בחום!!!!