יהודים שמארחים יהודים
-
שלום
שמעתי שיש איזה חוברת או משהו בסגנון של יהודים בעולם שרוצים לארח יהודים מהארץ
מישהו יודע על משהו כזה או בכלל איך אני מוצא יהודים כאלו שרוצים לארח
אני טס לאוסטרליה אז אם למישהו יש מידע יותר ספציפי על אוסטרליה או ניוזילנד אז שתפו אותי
תודה -
נוצרים שמארחים ישראליםאירגון היט ----->> בקישור משמאל
יהודים שמארחים יהודים זה עכשיו בארץ... -
נוצרים שמארחים ישראלים:Reכן האמת שאין הבדל אם זה יהודים או נוצרים מבחינתי
זה מומלץ מישהו עשה את זה ואולי יכול לתת כמה טיפים
או אולי איך אני מגיע אליהם? -
תסתכל בקישור משמאלאתה תמצא שם הסברים. אני עשיתי את זה כמה וכמה פעמים. היו פעמים יותר טובות, היו פחות. בגדול - חוויה. אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל. -
תסתכל בקישור משמאל:Reכן עכשיו ראיתי
תודה רבה -
מעניין גם אותיהרעיון נראה נפלא בעיני.
מה היה רע?
אשמח את תספרי (או תספר)
תודה. -
אני לא רוצה להכנס לפרטיםכי בכל זאת מדובר באנשים שפותחים את הלב ואת הבית שלהם וזה לא פשוט. הכוונות שלהם הם תמיד טובות (אני מקווה), ולכן אני לא אנקוב בפרטים אישיים, כדי לא ליצור סוג של פיות טובה.
תראי, זה בתים של אנשים פרטיים, לפעמים הבית פשוט מטונף ודברים כאלה. יש מארחים שקובעים חוקים שלפעמים נראים למטיילים קצת נוקשים - שעת כיבוי אורות, שעת השכמה...
פעם אחת היינו אצל משפחה שמארחת הרבה אנשים בו''ז ובגלל בלבול מסוים נוצר מצב שבו היינו 10 אנשים בבית עם 8 מיטות בשעת ערב מאוחרת, כשחצי מהמיטות נמצאות במטבח / חדר אוכל. היה מאוד צפוף ולא נוח במיוחד.
באופן כללי אני די נהניתי מהחוויה ואני בכלל לא מצטערת שעשינו חברות בארגון. ברוב הגדול של הפעמים היה מאוד נחמד והמארחים באמת היו אנשים מקסימים. צריך באמת לקחת בחשבון את זה שמגיעים לבית פרטי של אנשים ויש בזה אלמנטים של אי נוחות לפעמים. -
לשקד, תודה .זו בכל זאת נראית בעיני חויה מעניינת, כמו שכתבת...
הארת את עיני בכמה פרטים, ואם יש כאלה נוספים הם יתקבלו בברכה.
שוב, תודה.
רוניה.