סקס בטיול: דיון ענייני
-
שלום לכל המטיילים!
אני לקראת טיול באוסטרליה וניו זילנד. הייתי בהרצאה ב''למטייל'' ושם הסבירו שברוב הbackpackers או האכסניות- החדרים הם 4 ומעלה. השאלה המתבקשת: איך משיגים מעט פרטיות? הרי יש ה-מ-ו-ן מטיילים- בנים ובנות עם ה-מ-ו-ן הורמונים.
אגב, חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי שהנושא הזה הועלה. אוכל, לינה, מחירים, תחבורה וכו` - הכל יש. סקס? כל מה שהוזכר היה בהקשר אחר לגמרי.
בנים- כדי שההודעה הזו לא תורד מהפורום, אני מבקש שתצנזרו את הסיפורים: זה לא המקום לספר לכולם עם מי היה לכם ''קטע''.
בנות- אשמח לתגובות מכן: האם חיי התנזרות הם השגרה בטיול בארצות אלו?
מצפים לי? -
שהז_ _ _ עומד! השכל בת_ _פתרון פשוט.
לוקחים חדר זוגי.
במרבית ה- backpackers יש חדרים זוגיים, שהם עולים יותר כסף מחדרים למס` אנשים.
אם אכן תצליח למצא מישהי? ושניכם קמצנים! אפשר גם לעשות זאת גם בחדרים למס` אנשים בתוך שק שינה זוגי.
ראיתי זוגות שעשו זאת.
אם אתה לא מוצא מישהי, והרגשה שלי שרוב הסיכויים שזה מה שיקרה לך! כי רק חסרי בטחון כמוך מסוגלים לשאול כזאת שאלה?
בנות לא אוהבות בנים חסרי בטחון.
הטיול ארוך... ואתה לא מסוגל להתאפק, אז במקרה כמו שלך, תמיד הסבון הוא ידידו הטוב ביותר של הגבר ששואל כאלה שאלות? -
שהז_ _ _ עומד! השכל בת_ _:Reחח...ואו!...HARSH!
יצא לי לישון במיטות קומותיים שמתחתיי הייתה פעילות רבה, צריך ללמוד לעשות את זה בשקט. סקס בטיול זה דווקא דבר די מתבקש, תמיד אפשר למצוא פרטיות איפשהו. -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reברוב האכסניות יש גם חדר טלויזיה שאפשר לסגור מבפנים ויש בו ספות מאוד מאוד נוחות
הרבה פעמים גם נמצאים בקרבת חוף ובלילות חמימים זה פתרון מעולה. -
לא נכון......בבקשה תגידי לי שאת לא מתכוונת לחדר טלויזיה ב- lake front ב-טה אנאו....
דווקא היה לי נוח להמשיך להתגעגע לסרטים שראינו שם על הספה הרכה... -
אכן תמונה קשה יונית !!ויש מקומות אחרים, אבל עזבו, כשהייתי רווק ופוחז היו דברים ומקומות שלא זה המקום לספר עליהם... -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reפיתרון אופציונאלי-
לתפוס במיטת הקומותיים את המיטה התחתונה, ואז בעזרת סדינים ושמיכות שנתלות מהמיטה העליונה לייצר ''מחיצות'' שיבטיחו לך פרטיות ולילה מפנק...
אורדל -
מה יהיה? מה יהיה?חברים יקרים,
כל ''הפתרונות'' שאני רואה כאן מזכירים לי חוויות מהכלא (לא, לא חוויות שלי, אלא מהסדרה המעולה prison break).
לזה עליי לצפות? לתלות סדינים מהקומה השנייה או לעשות את זה ממש ממש בשקט כי יש מלא אנשים בחדר?????
מה לגבי אוהל? זה יוכל לעזור? האם זה נפוץ לשים אוהל (אבל עדיין להשתמש ב facilities כמו מטבח/מקלחות/חדר אורחים)? -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reיש סקס בטיול והרבה (חפש את האנגליות- הצלחה בטוחה)
יש הרבה כאלה שעושים את זה בחדרים משותפים על מיתת הקומותיים- עניין שדי מפריע למי שישן בקרבתם בגלל הרעש והתנודות של המיטה.
המשקיענים ישברו חדר פרטי לשניים וההרפתקנים יעשו את זה בטבע
אבל הכי מוצלח הוא להתחבר למקומים/מקומיות (תלוי באיזה צד של המתרס אתה) ההרגשה היא כמו בבית..
בהצלחה -
לא נכון......:Reלא לא אל דאגה
אבל אני יכולה להתערב איתך שגם הספה הנ''ל עברה הרבה.
מצד שני לא זוכרת שהייתה שם אופציה לנעול ככה ש... -
לא נכון......:Reחחח...הרבה פעילות בLAKE FRONT... -
מה יהיה? מה יהיה?:Reלהקים אוהל במיוחד בשביל סקס?!...זה הפקה קצת מורכבת,לא? אם וכאשר תמצא את הפרטנרית תסתדר כבר עם משהו. יש סקס בטיול אבל זה לא שזה קורה כל יום ומצריך תכנון מוקדם מהארץ לגבי הקונסטרוקציה של המבנה. זה כבר מתחיל להשמע כמו תסריט של אמריקן פאי. -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reאחי פשוט תזרום עם מה שיהיה...
אני בטוח שכשתמצא מישהי ותרצו ''לעשות את זה''
אתם כבר תמצאו פתרון...
קודם כל תטוס...תנחת...תמצא מישהי ואז תשבור ת`ראש. -
דמיין את הסיטואציהבחור ובחורה נפגשים ב-lounge של הבקפקר
מתחילים שיחה
יש כימיה
יש משיכה
לאחר זמן מה הם מוצאים את עצמם לבד
הם מחייכים חיוך רב משמעות
הבחורה שואלת:
''do you have protection''
הבחור עונה:
''sure thing, just give me a minute to get ready and come to room 201''
לאחר מספר דקות הבחורה מגיעה לחדר ושומעת קולות חשודים של מאבק
היא פותחת את הדלת ומוצאת את הבחור במרכז החדר יושב על יריעה ומחזיק מוטות בידיו תוץ כדי סינון קללות (בשקט שאף אחד לא יתעורר) בזמן שהוא מנסה להקים את האוהל. -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reהאנגליות...בהחלט...
אם תעשה זאת בטבע בזריחה תשמע את כל הציפורים מצתרפות לקולות... -
שום דבר לא עומדבדרכו של הטבע האנושי.....
כמו בצבא, טיולים או סתם כשעוד גרים עם ההורים\אחים קטנים ומציקים בגיל 16
לכל בעיה יש פיתרון שנובע בד''כ מצרכים הורמונליים שגוברים על מחסומים תרבותיים כמו לא נוח או לא נעים מאנשים שמסביב. תהיה בטוח שלא תצא עם חסכים... ואל תתבייש בחדרים משותפים כי אז סתם תתייבש ואיזה זוג אירופאי כבר יעשה את זה בחדר במקומך. חלק מהחוויה, כמו הזבובי חול, זה לישון בדורם עם מישהו שנוחר ומישהו שנכנס בשתיים בלילה ומקיא ואיזה זוג שעושה ילדים בקולי קולות במיטה מעליך וכבר לא אכפת להם מי מקשיב כי קודם הם שתו ארגז יין או שניים. join the party. -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reקראתי את כל התגובות שהתקבלו להודעה שלך
והתפלאתי לראות שחסר שם איזה מקום נוסף שבו אפשר להשתולל...
כמו חדרים משותפים, יש גם אכסניות עם מקלחות משותפות, ומקלחות עם תאים פרטיים ומלאי פרטיות...
ושוב, האכסנייה בלייק פרונט טי אנאו מומלצת בחום... -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reאוווווף איתכם.....
הורסים לי כל חלקה מהזיכרון המתוק משם..... (ולא הזיכרונות לא קשורים לסקס...) -
(-: -
סקס בטיול: דיון ענייני:Reשמע, אני עדיין לא הייתי שם וכמוך גם נוסע בקרוב אבל כן יצא לי לטייל קצת וגם לי היו את התהיות האלה כשהייתי בחו``ל, למרות שלבחיים לא הייתי משתף את הציבור בתהיות אלו. בקיצור ניגש לעניין והוא הולך ככה כשאני טיילתי פשוט זרמתי עם מה שבא, יצא לי אפילו פעמיים לעשות בחורות שעובדות באכסניה שלנתי בה ולהם יש חדר מקסימום עם עוד שותפה שהן מעיפות ואז יש לך את האמא של הספייס.
אם זה עוזר לך תנסה לכון לכיוון הזה כשאתה בטיול.