עבודה בחוות בניו זילנד
-
שלום לכולם
אחרי אכזבה מחוסר השלג באזור פה , החלטתי אולי לחפש איזה עבודה בחוות באיזור כרייסטצ`רץ` לשבועיים או שלושה. רציתי לשאול אם מישהו עשה את זה כבר במקרה ויודע איפה אוכל למצוא חווה כזאת אפילו רק תמורת אוכל ולינה- מה שניקרא WHOOFING.
תודה
שני -
תשובה חד משמעית למעלה באדום -
שקד - מה את אומרת?נצרף את גלי לסבב? -
תשובה חד משמעית למעלה באדום:Reגלי רשמת משהו כי לא קיבלתי כלום.... או שלא הבנתי מה רשמת:-) -
תשובה חד משמעית למעלה באדום:Reאו קיי הבנתי מה רשמת. לא התכוונתי לעבודה תמורת כסף התכוונתי לWWOOF -
עבודה בחוות בניו זילנד:Reשני! זה דן!
אני בא עוד שבוע וחצי! אין שלג בכלל? -
המועמד שלי - אור -
וופינג זה לא חוקי לישראליםבניו זילנד. אם את רוצה פשוט להתנדב איפהשהו, את יכולה לנסות לחפש בפורום, לפנות לפורום מתנדבים של למטייל או סתם לחפש בגוגל. -
מועמד למה?מועמד למה?
להיות כאן הרבה זמן להציק לאנשים ששואלים שאלות?! -
עבודה בחוות בניו זילנד:Reהיי דן שלום שלום
חתיכת היעלמות הייתי קוראת לזה- מה קרה בסוף? התחרטת?
בכל אופן כן אני פה בכרייסטצ`רץ` וזה ממש הסוף. אני מחכה לימים טובים אבל בינתיים לא נראה שהם הולכים להגיע. אתה יכול לנסות את מזלך באי הצפני שם בטח עוד יש שלג ויהיה כשתגיע.
בהצלחה בכל אופן:-) -
חלילה.... זוהי שליחות!אנחנו כאן כדי לשעשע ולבדר, להעשיר את הידע של כולם וגם קצת ללמד אותם להריץ חיפוש והבנת הנקרא.... -
להציק? חלילהלענות על כל השאלות הנטחנות. כבר עכשיו אתה עונה לאנשים שילכו לחפש תשובה בצד שמאל ודברים כאלה. זה לענות על הדברים האלה או לענות באמת על שאלות כמו ''כמה כסף צריך לטיול'', ''איפה מוציאים כרטיס YHA'', ''לקנות את כל הכרטיסים מהארץ או לקנות בתאילנד''... אתה יודע, אלה שנשאלות 3 פעמים ביום... -
זה מצב דיי מוזר...זה מצב דיי מוזר... בסך הכל עדיין לא נסעתי. וכבר אני עונה לאנשים על שאלות טריויאליות?!
הגעתי לכאן דיי במקרה. ונשארתי כאן עוד יותר במקרה.
אני כרגע בעבודה, אם לא הייתי בעובדה מול מחשב לא בטוח שהייתי כאן כל כך הרבה.
נראה לי שלהיות כאן המון ולא בתור עבודה זה קצת מוגזם...
ובכל מקרה... בעוד חודש (בערך) איך אני אנסח את זה...
אני, זהו, כאן. -
אל תרגיש מוזרגם אני ידעתי המון לפני שנסעתי. אבל זה כי דחיתי את הנסיעה בשנה והיה הרבה זמן לקרוא... -
חוץ מזהשאנחנו מתרשמות מאיך שנכנסת ככה לעניינים. אנחנו כמובן יודעות, שאם פעמיים ביום מישהו שואל איך מוציאים ויזה לנ''ז, אחרי יומיים כל אחד יכול לענות על זה...
עוד דבר - שמענו עליך, אתה עוד חצי שנה תחזור לפורום ותענה כאן על שאלות כמו גדול. אנחנו עוד נראה...
אגב, טלי, את יודעת מה שמתי לב פתאום? מחר, כשאת נוסעת, זה בדיוק חצי שנה מאז שאני חזרתי! -
תגידו... אתן עובדות?!הייתי חייב לשאול את השאלה הזאת...
אתן עונות בפורום בזמן העבודה?
או שאתן עובדות ובזמן הפנוי כאן?
או ש... רק כאן?! -
עבודה בחוות בניו זילנד:Reאין לי תמייל שלך. שלחי לי מייל ונדבר.
לא נסעתי כי עברתי תאונת דרכים לא נעימה. -
אומרים על זה מזל טוב?אצלי בקרוב חצי שנה (חזרתי 4/4)
ולגבי אור - הוא יחזור ובגדול, קשה להתנתק -
הלו! יש לנו חיים!!בעבודה ברגעי שעמום אני פותחת את הפורום ועונה.
אבל בקרוב זה ישתנה, מפלצת בשם ''לימודים'' תשתלט על חיי! -
במשרה מלאהזו הזדמנות נחמדה להזכר בטיול. אני לא יושבת כל יום ומסתכלת באלבומים שלי או משהו כזה, אבל זה נחמד לזכור שהייתי שם. חוץ מזה, אני זוכרת איך אני הייתי לפני שנה, כשאני התארגנתי לטיול שלי, וכמה הייתי לחוצה ממה לכתוב בדיוק בטופס של הויזה ואיזה ציוד לקנות וכל הדברים האלה.
בד''כ אני די נהנית, לא הייתי עושה את זה אם הייתי סובלת...