האם צריך ויזה לניו זילנד?
-
אשמח אם תענו לי ועוד שאלה איך עובד כל הקטע עם הויזה לאוס?האם יש לי זמן מסויים עד שאני נכנסת וזמן מסויים כשאני באוס או מהרגע שקיבלתי את הויזה החצי שנה מתחילה להיספר? -
האם צריך ויזה לניו זילנד?:Reלא צריך ויזה מראש ל-נ''ז. מרגע הנחיתה מקבלים ויזה אוטמטית ל-3 חודשים.
לגבי אוז, ניתן להוציא ויזה דרך הליך באמצעות הדואר, או באמצעות סוכן נסיעות. (תלוי בזמן ותקציב שעומד לרשותך)
על התהליך על יתרונותיו וחסרונותיו ניתן לקרוא בצד שמאל של עמוד זה תחת שאלות נפוצות - ''הוצאת ויזה לאוסטרליה בדואר''
בהצלחה!
אופיר לוי -
ועוד משהו קטן וחשובלניו זילנד אפשר לטוס רק בתנאי שיש כרטיס יציאה ממנה... -
ועוד משהו קטן וחשוב:Reתודה רבה לכם -
ועוד משהו קטן וחשוב:Reרק רציתי לודא כי זאת פעם ראשונה ששמעתי את זה..
באמת צריך כרטיס יציאה מניו זילנד בשביל להיכנס או שמספיק להראות כרטיס חזרה, מתאילנד למשל, לארץ המוצא?
קצת הפחדתם אותי
פשוט תכננתי לחזור דרך תאילנד ולקנות כרטיס חזרה רק מניו זילנד עצמה..
תודה רבה -
לא צריך להיבהל...הכוונה היא שכדי לטוס לניו זילנד, צריך שיהיה לך מראש בכרטיס את התאריך שאת עוזבת אותה. אין מצב לטוס לניו זילנד ל''תקופה בלתי מוגבלת'', את צריכה להראות להם שאת עוזבת מתישהו... -
לא צריך להיבהל...:Reרגע, הסתבכתי קצת עם עצמי.לי יש כרטיס הלוך לאוס סידני וכרטיס חזרה מניו זילנד לארץ (דרך תאילנד), השאלה שלי זה האם אני חיבת כרטיס לניוז לפני שאני מגיעה לאוס+ויזה לניוז. אוף לא הבנתי -
לא צריך להיבהל...:Reאת צריכה כרטיס שבו יש טיסה יוצאת מאוסטרליה. במילים חרות - או טיסה לתאילנד מאוסטרליה, או כרטיס טיסה בין אוסטרליה לנ''ז. ויזה לנ''ז את לא צריכה.