ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ענייני ויזה לאוסטרליה...

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    9
    1004
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ranamar
      ranamar נערך לאחרונה על ידי

שאלונת: הבנתי שהויזה לאוסטרליה תקפה לחצי שנה בלבד מרגע הכניסה לאוסטרליה, ושאפשר לקבל ויזה לחצי שנה מחדש, כל זמן שיצאתי וחזרתי לאוסטרליה תוך 3 חודשים מרגע שהנפקתי את הויזה בארץ, או משהוכזה...

יש סיכוי טוב שעשיתי סלט טורקי מכל המידע הזה, וזו הסיבה שאני רושם פה...אם מישהו עם ניסיון שיצא וחזר וקיבל ויזה נוספת יוכל לשפוך קצת אור על הנושא הזה זה יהיה טוב.

הסיבה שאני שואל הוא כי שמעתי על מספר אנשים שטיילו שנה...אז...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סדר ...
        זמן השהיה במדינה זה לפי הויזה שאתה מקבל (בין 3-12 חודש) ועם/בלי אופציה להארכה.

בנוסף ישנו הגורם של תאריך אחרון לכניסה למדינה, אתה יכול להכנס ולצאת כמה פעמים שאתה רוצה (ולשהות במדינה למשך זמן שקיבלת בסעיף הקודם) עד התאריך הנקוב.
        • ranamar

סדר ...:Re
          אז נאמר שהנפקתי את הויזה חודש לפני שיצאתי (קיבלתי ויזה לחצי שנה), אני צריך להגיע לאוסטרליה תוך כמה זמן מהרגע שהנפקתי?
          (נגיד שתכננתי לטייל בניו זילנד 3 חודשים ומשם להכנס לאוסטרליה-אז יחד זה 4 חודשים מרגע ההנפקה...) שמעתי חלק שאמרו לי תוך 4 חודשים וחלק שאמרו לי תוך 6 מהיום ההנפקה.

2. שהיתי באוסטרליה 5 חודשים, יצאתי לכמה ימים או לחודשיים (זה משנה?) וחזרתי...אני אקבל ויזה לעוד 6 חודשים?

מצטער בפני כל מיני שקיבל סלט מהשאלות...:)
          • sana
            sana נערך לאחרונה על ידי

אני אנסה לעשות לך קצת סדר
            בויזה שאתה מקבל יש שלושה נתונים חשובים:
            א. אורך השהות המותרת (בד''כ 6 חודשים, לפעמים 3, לפעמים 9)
            ב. תאריך אחרון לכניסה - must not arrive after - התאריך שאחריו אתה לא יכול להיכנס לאוסטרליה, כי הויזה כבר לא בתוקף, אבל אם נכנסת אפילו יום אחד קודם - הויזה שלך תקפה ותוכל להישאר שם עד תום תקופת השהות המותרת לך, כמצויין בסעיף א`... התאריך הזה הוא בד''כ 6-9 חודשים מיום הנפקת הויזה עצמה, כלומר מהיום שבו אישרו לך והדביקו לך אותה על הדרכון.
            ג. אפשרות הארכת הויזה על אדמת אוסטרליה - סעיף 8503 שרשום על הויזה של חלק מהמבקשים מציין שאין אפשרות להאריך אותה במשרדי ההגירה באוסטרליה , תמורת תשלום. אם הסעיף לא רשום בויזה שלך - אתה יכול לגשת לאחד המשרדים הנ''ל, לשלם סכום לא צנוע בכלל (250$AUS, אם אני לא טועה...) ולקבל הארכה.

מכל הסעיפים האלה יוצא, שאם אתה מבקש ויזה היום, מאשרים לך אותה תוך שבועיים, לתקופה של חצי שנה, ולאורך שהות של 6 חודשים, זה אומר שכל עוד תכנס לאוסטרליה לפני יולי (6 חודשים ממועד הנפקת הויזה), תוכל לנצל אותה ולשהות באוס` 6 חודשים.
            אם אתה מחליט למשל להגיע לאוסטרליה בינואר, להיות שם חודש, אח''כ לעבור לנ''ז לחודשיים ואז באפריל לחזור לאוסטרליה - תקבל שוב שהות של 6 חודשים, שמתחילים להיספר מחדש בכל פעם שאתה נכנס, כל עוד זה לפני שפג תוקף הויזה (must not arrive after...)

באותה שיטה, אם הויזה שלך תקפה רק ל-3 חודשים מיום ההנפקה, ואתה מתכנן לטוס לאוס` בינואר, לטייל שם חודש, לעבור לחודשיים לנ''ז, ואז לחזור באפריל - הויזה שלך כבר לא תהיה בתוקף, כיוון שעברו יותר מ-3 חודשים מיום ההנפקה (שוב, כאמור, זה התאריך שרשום ב-must not arrive after...)

אני מקווה שעכשיו הכל יותר ברור...

אנה.
            • ranamar

אני מרגיש מואר...:)
              תודה רבה רבה!

ההסבר הכי טוב שקיבלתי עד עכשיו...מכל החיפושים שלי פה ומחברת הנסיעות.

עניין ה-חצי שנה נוספת הוא ודאי? זאת אומרת אם אצא לאחר 5 חודשים שהיה באוסטרליה (5.5 מרגע ההנפקה), נגיד אפילו ליומיים ואחזור, אקבל חצי שנה מחודשת? וזה ללא תשלום נוסף? אין סיכוי שבשדה התעופה יעשו בעיות עם זה?
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מרגיש מואר...:):Re
                אמנם לא עניתי לך את התשובה הראשונית אבל אני אענה כאן - כן. אם תצא מאוסטרליה ותחזור אליה לפני תאריך ה-must not arrive after תקבל עוד חצי שנה (או כמה שנקבע לך). יכול להיות שבשדה התעופה ירצו לדעת שיש לך כסף לממן עוד חצי שנה, אבל בגדול ככה עובדת הויזה. אני לא שמעתי על אף אחד שסירבו להכניס אותו בפעם השניה.
                • sana
                  sana נערך לאחרונה על ידי

(((-:

• ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מרגיש מואר...:):Re
                    אני מתכננת לטייל קודם בניו ילנד ואח''כ באוסטרליה. אני אקח כסף לניו זילנד ומה שישאר אני אקח איתי לאוסטרליה. בהמשך (באוסטרליה) אני אמשוך כסף בעזרת כרטיס אשראי. יכול להיות שיעשו לי בעיות בשדה תעופה כי לא יהיה עלי הרבה מזומן (למרות שבבנק בארץ יש לי מספיק לטיול)?
                    • sana
                      sana נערך לאחרונה על ידי

לא אמורה להיות בעיה
                      מקסימום, בשביל השקט הנפשי שלך, את יכולה חהדפיס מהאינטרנט דף חשבון שלך מהבנק בארץ, לפני שטיסה לאוסטרליה, שיהיה לך מה להראות אם יבקשו...
                      אבל באמת שלא אמורה להיות בעיה אם יש לך כרטיס אשראי.
                      תהני,
                      אנה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון