ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איפה חונים???

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    6
    987
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • aaronsohn
      aaronsohn נערך לאחרונה על ידי

מה עושים עם האוטו בוולינגטון, אם רוצים להיות שם יותר מכמה ימים?
      כולם פה אומרים שהחנייה שם היא סיוט אמיתי, ולאף אחד מההוסטלים הגדולים במרכז העיר אין חנייה פרטית. אז מה עושים???

ובאותה הזדמנות - באיזה הוסטל שווה לישון שם?

תודה!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

איפה חונים???:Re
        לYHA במרכז העיר אין חנייה אבל מולו בצד השני של הרחוב יש את מגרש החנייה של NEW WORLD SUPERMARKET ויש שם חנייה בשפע ובחינם. יתרון נוסף לאכסנייה הזו הוא שהיא קרובה לטא פאפא ויתר מוקדי הענין באיזור הנמל בעיר.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

כמה ישראלי מצידך 😉
          משום מה לא הופתעתי כשחניתי את האוטו בחניון של הניו ורלד כדי לחסוך את מחיר החנייה המטורף של חמש דולר לשעתיים לטה פאפא וראיתי שאני לא הישראלי היחיד שעושה את זה... 🙂
          מה שכן, לקחתי סיכון כי ראיתי מישהו שמפטרל בין המכוניות ורושם (נתקלתי בככ הרבה ערים בפקחי חנייה משועממים) אז תמיד יכול להיות שמשהו רע יקרה (כי יש שלטים מסביב בלי סוף על חנייה לבאי הסופרמרקט בלבד (או אפילו חנייה חינם מוגבלת לשעתיים..)

הייתי בוולינגטון פעמיים- בפעם הראשונה לחמישה-שישה ימים וחניתי אצל אישה אחת בהיט בפרברים הרחוקים (אבל כל פעם שהסתובבתי בעיר- או שבאתי ברכבת או שחניתי במאונט ויקטוריה- יש שם חניה חינם ואם לא אכפת לך קצת ללכת אז אפשר להגיע בטווח של כחצי שעה לכל מקום מרכזי בעיר).
          בפעם השניה החנייה נפלה עליי מהשמיים 🙂

החוכמה היא למצוא רחובות קטנים וצדדיים שאין הגבלת חניה (זה אפשרי אבל צריך הרבה להסתובב) כי אחרת אתה תלוי בשלטי זמן (רבע שעה, חצי שעה וכו`) או במדחומים, יימח שמם.

בהצלחה!
          אורן
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

גם אני חניתי שם
            בפעמיים שלי בוולינגטון, כולל בשהיות לילה. לא קיבלנו קנס והאמת שגם היינו בצורה זו או אחרת לקוחות של הסופר. אמנם עשינו את זה כמו ישראלים - קנינו קצת בסופר ואז חנינו להמשך היום גם כן, אבל עדיין קנינו שם.

באותו נושא, גם בדאנידין יש כמה סופרים ממש קרוב לאוקטגון ואפשר לחנות שם בחינם ולהסתובב במרכז העיר.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מוזר או שלא
              כי בזמני (ינואר 03) לא היו הגבלות על החנייה במגרש של הסופר. מצד שני גם לא היה קשה למצוא מקום לינה בוולינגטון (באכסניה לא בהיט) אז. וגם אני הייתי בסופש בעיר
              • עמית עשהאל
                עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

ברחוב...
                יצא לנו לשהות פעמיים מס` ימים בוולינגטון. קנינו כרטיסי חניה (אם אני לא טועה מהדלפק בYHA) וחנינו לאורך הטיילת (מרחק הליכה קצרה מהYHA ומהרחוב הראשי). אם אני לא טועה יש מקומות חניה ברחוב שמוגבלים לשעתיים בלבד, אז כדאי לשים לב לא לחנות בהם ובכל מקרה מותר לשים מס` כרטיסים שמכסים את שעות היום בהן יש צורך בכרטיס חניה (אני כבר לא זוכרת את השעות, אבל יש שילוט כי צריך רק משעה מסויימת בבוקר עד אחהצ). כל יום טיילנו לשם והחלפנו הכרטיסים-לא עסק יקר ובלי חשש מקנסות.

לא לחנות בחניה של הNEW WORLD, אלא אם כן השתנה משהו מ2004.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון