טיסה מטוקיו להונג קונג
-
מחפש טיסה כיוון אחד מטוקיו לבנקוק ושתהייה זולה. האופציה היחידה שמצאתי היא בסביבות 550$. יש חברת תעופה זולה ומוכרת שמוכרת כרטיסים בכיוון זה?\תודה לעונים -
סע עם אייר שנגחאיעולה בערך 460 דולר. -
השיטה היא כזו...:Reקונים כרטיס discounted r/t (הלוך חזור מוזל) ופשוט לא מנצלים את החזור. המיסים אמנם מחושבים גם על החזור אבל זה עדיין יוצא יותר זול מ -one way ticket . לא מאמין...? נסה בעצמך בקישור המצורף. שים לב שהמחיר אינו כולל מיסים ,כדאי להתקשר אליהם ולברר,הם מדברים אנגלית. דרך אגב - לא הבנתי אם אתה רוצה לטוס להונג קונג או לבנגקוק (או לשניהם) אבל להונג קונג זה בערך $300 כולל מיסים.
סוכנות נסיעות זולה -
השיטה היא כזו...:Reאין שום כוונה להגיע לבנקוק. רק טוקיו והונג קונג. תודה על הרעיונות. קיבלנו הצעה מאל על של 1500 דולר בערך ת``אהונג קונגטוקיוהונג קונגת``א שמאפשר שהייה של כמה ימים בהונג קונג +10 ימים בטוקיו. נשמע לכם מופרך או מציאה? -
השיטה היא כזו...:Reמציאה זה לא,אבל זה בהחלט סביר. אם הכוונה המקורית שלך היא שבועיים בסה``כ - אז המחיר סביר כי זה בערך מה שיעלה לך ת``א-טוקיו-ת``א + טוקיו - הונג קונג - טוקיו. אבל אם אתה מגביל את עצמך לשבועיים בגלל שאילו תנאי הכרטיס,אז יש אופציות אחרות יותר משתלמות. למשל - כרטיס פתוח ל-שלושה חודשים ליפן,כשאת הכרטיס להונג קונג תקנה ביפן ($1300 + $300 בערך). עוד אפשרות - טוס לבנגקוק,ושם תקנה כרטיס לטוקיו עם cathai pacific שמאפשר לך עצירה בהונג קונג. ועוד אפשרות - נסה לברר כמה עולה הלוך לטוקיו וחזור מהונג קונג ,בלי הקטע של טוקיו הונג קונג (אל על לא טסה מטוקיו להונג קונג אלא מעלה אותך על טיסה של קתאי),אם זה פחות מ-$1200 אז תקנה את הכרטיס מיפן להונג קונג בטוקיו וכך - גם תחסוך כסף וגם לא תהייה מוגבל בזמן. טיול מהנה. -
תודהרונן אני מודה לך. התכנון הוא טיול של שבועיים +- אז אולי ההצעה של אל-על רלוונטית. מניסיונך (או מניסיון אחרים) יש סיכוי שהטיסה לבנקוק תוזל בעוד כמה חודשים (דרך אל על) או שעדיף לקפוץ על המציאה? -
תודה:Reבאמת שאין לי שמץ מה יהייה עוד חודשיים...אני גם לא ממש חובב גדול של אל-על. יש כאן בחור בשם may east ,נסה לשאול אותו,אולי הוא יודע. בהצלחה. -
תודה:Reקראו לי ? תראה, הכל שאלה של כמה אתה לחוץ בכסף. טיסה להונג קונג עולה החל מ 1200$ כמדומני עם אל על, אז תוספת של 300 להלוך חזור טוקיו זה לא נורא. גם סה``כ זמן הטיסה הוא סביר. כ 11 ומשהוא והונג קונג ומשם עוד כמה שעות (3?) לטוקיו. אתה יכול לבדוק גם חברות כמו סוויס וכו`, בדר``כ בכרטיסים מוזלים, לא יתנו לך לעשות STOP בהונג קונג. אקיצר - הכי פשוט זה להרים טלפון לסוכן נסיעות ולבדוק את האפשרויות... לא חסר... -
רציתי קצת חיזוקיםוקיבלתי. אלעל מציעה 1300 להונג קונג, לזה נוסיף 300$ כולל מיסים לטיסות הפנימיות. סוויס ו-KLM לא מציעות שום דבר זול יותר באופן משמעותי (משהו כמו 50$ לכרטיס) אז נלך על הדיל של אלעל ונרוויח צבירת נקודות ליעד הבא. מצאתי טיסה ת``א לטוקיו והונג קונגת``א ב-1250$. חשבתי שטיסה חד כיוונית מטוקיו להונג קונג תהיה זולה יותר. כניראה שלא. תודה לכולם, אחרי שאקרא חומר על טוקיו/הונג קונג אחזור בשאלות נוספות. -
רציתי קצת חיזוקים:Reהמחיר הכי זול (ללא מבצעים מיוחדים ) של אל על ל HKG הוא 1127$ (מחלקה V ) אז אולי תבדוק תאריכים שיש V עליהם וככה תוכל להוזיל. בכל מקרה, אכן תצבור נקודות... אבל מחלקה כמו V צוברת רק 100 נקודות ל HKG.... זה לא הרבה...:( -
נכון להיוםבדקתי באתר של אלעל והכי זול (נכון להיום) זה 1300$. הטיסה מיועדת לחודשים יולי-אוגוסט ואנחנו די גמישים עם התאריכים אז אולי עדיף להמתין חודשיים עד ההזמנה עצמה בתקווה שהמחירים ירדו או יהיו מבצעים רלוונטים. הונג-קונג הוא לא יעד פופולארי והפחד שלי הוא שהכרטיסים הזולים ימכרו ואאלץ לשלם הרבה יותר. קצת סיכון... מדהים איך ההתלבטויות עולות שוב עם כל נסיעה מחדש :) -
נכון להיום:Reמחלקה V זה עד 21 יום , אולי אתה צריך יותר ובגלל זה מוצא על K. בכל מקרה, לא עולה כסף להזמין. תזמין היום ותמתין. ל V בדרכ צריך לכרטס רק שבועיים לפני... ואגב , אתה משריין את הקלאס, לא את המחיר... שיכול להשתנות טיסה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות