טיסות פנימיות בברזיל
-
שלום לכולם! אני טס באפריל לברזיל ל-3 שבועות ורציתי לברר לגבי טיסות פנימיות. אני רוצה לעשות סה``כ 4 טיסות פנימיות (סאו פאולו - מנאוס , בלם - פורטאלזה, פורטאלזה - סלבדור , סלבדור - ריו) , אבל הבעיה היא המחיר. סוכנת הנסיעות שלי אמרה שאפשר לעשות ``ווזה`` ב-630$ שכוללת 4 טיסות פנימיות עם חברת התעופה TAM (הכרטיס לא פתוח, צריך להתחייב על תאריכים מראש). זה לא מסתדר לי עם זה ששמעתי ממישהו שהצליח להשיג 6!! טיסות ב-450$ (באוגוסט). הסוכנת שלי אמרה לי שהחל מינואר 07` הטיסות הפנימיות בברזיל התייקרו מאוד , אבל המחיר עדיין נראה לי יקר מאוד. האם כדאי לסגור טיסות מהארץ או לחכות לברזיל? אם מי אני יכול ליצור קשר בברזיל לצורך בירור? תודה מראש מוש -
טיסות פנימיות בברזיל:Re4 טיסות ב 630 דולר זה נשמע לך יקר? לי זה נשמע זול מאוד, מחיר של טיסה וחצי בערך ללא ווזה. בברזיל הם מדברים פורטוגזית, אם אתה לא שולט בשפה, נראה לי במקרה של ווזה עדיף לך להזמין מהארץ. בבודדות עדיף להזמין שם. -
טיסות פנימיות בברזיל:Reווזה בברזיל עולה 600$ כולל מיסים והיא כוללת 4 טיסות בלבד ,כאשר כל טיסה נוסת כרוכה בתשלום נוסף,מדובר על 4 טיסות ולא על 4 יעדים ,הווה אומר שטיסה מיעד אחד לשני הכרוכה בהחלפת מטוס בעיר אחרת נחשבת ל 2 טיסות אפשרי לשנות תאריך תמורת 100$ לקופון על פניו לפי המסלול שלך כנראה הווזה הכי משתלמת מבחינתך נוכל לבדוק לך קטעים בודדים במידה ויש לך תאריכים מדוייקים -
טיסות פנימיות בברזיל:Reאני כרגע בברזיל, יש את חברת GOL שאפשר לתפוס איתה לפעמים טיסות זולות מאוד (לפני יומיים קניתי כרטיס טיסה מסלוודור לריו ב218 ריאל - בערך 100$) הבעיה עם החברה הזאת שאזרחים זרים שאין להם CTF (כנראה כ. אשראי מקומי) לא יכולים לרכוש את הכרטיס באינטרנט אלא חייבים להגיע לשדה התעופה- סוכנויות נסיעות לא מתעסקות עם החברה הזאת כי היא לא נותנת להם עמלות ולכן חייבים להגיע לשדה``ת אלא אם כן יש לך אמריקן אקספרס ואז אתה כן יכול להזמין מהאינטרנט- לא לכל מקום יש טיסות זולות- זה תלוי מאוד במבצעים שלהם, רצוי להזמין את הטיסות הזולות כשבוע מראש (ניסיתי להזמין טיסה שעולה 116 ריאל כ50$ יום לפני ולא היה מקום... אוטובוס לאותו יעד - ריו-פורטו סוגרו עולה 183 ריאל כ-90$) המבצעים לא מפורסמים בשום מקום זה רק ע``י בדיקה של היעדים באתר שלהם
אתר של גול -
תיקון לגבי GOLראשית כל רוב העסקאות הנעשות בברזיל מחייבות הצגה של רישום ממשלתי הייחודי לכל אדם בכדי לאמת את העיסקה רישום זה נקרא CPF cadastro de pessoa fisica כלומר רישום אדם פיזי. לגבי רכישת כרטיסים ברשת ניתן בהחלט גם לעשות זאת בכרטיסי אשראי בינ``ל אך ורק אם הם של אמריקן אקספרס (בגלל המדיניות של אמקס) בכל אופן אני ממליץ שתראה לפי התאריכים השונים את כל האפשרויות הקיימות לפניך ובכל אופן הווזה בהחלט מהווה אפשרות סבירה. בהצלחה