הגעה מבוסטון למיאמי בהול!
-
שלום לכולם
אני צריך להגיע מחרותיים למיאמי
אני נמצא כעת באזור בוסטון יש לי שתי שאלות אשמח אם תוכלו לעזור לי...
1.אין לי כרטיס אשראי שניתן לחייב בהזמנת כרטיס טיסה האם ניתן להגיע ישירות לשדה תעופה ולשלם במזומן על בסיס מקום פנוי?האם דבר כזה נהוג ואפשרי
2 אני מאוד קצר בכסף שמעתי מאנשים שיש אפשרות להגיע מבוסטון למיאמי באוטובוס מישהו יודע כמה זמן לוקחת נסיעה שכזו ומה המחיר?
כמו כן האם מישהו יודע איפה נמצאת תחנת האוטוביס בבוסטון{כתובת מדוייקת תעזור מאוד..}
אני יודע ששאלתי כל כך הרבה שאלות אבל באמת אין לכם מושג עד כמה העניין חשוב בבקשה כל סוג של עזרה תתקבל בברכה
אנא מכם אם יש לכם ידע בנושא עזרו לי
תודה ולילה טוב -
הגעה מבוסטון למיאמי בהול!:Reפרטים על נסיעה באוטובוס תוכל למצוא דרך אתר חברת האוטובוסים greyhound. מבירור קצר שעשיתי נראה שנסיעה כנ``ל עולה 149$ ואורכת יום וחצי. -
הגעה מבוסטון למיאמי בהול!:Reללא כרטיס אשראי באמת המצב קצת בעיתי.אם אין לך ממי לבקש טובה,ולשלם לו קאש תמורת חיוב באשראי שלו,אני מציע להרים טלפון לאמריקאן אירלינס,או דלתא ,לשאול אם יש משרד בעיר,ואם יש,לשלם שם,ואם אין,אז אפילו לנסוע ללוגאן-זה לא רחוק,ולשלם בשדה עוד היום.
לא היתי נוסע באוטובוס-38 שעות נסיעה,דרך משעממת ושבלונית,מול 3 שעות טיסה,המחירים-150 דולאר אוטבוס,מןל 200 טיסה.
אבל תפעל מהר,כי מחיר הטיסה יכול להכפיל עצמו ביומיים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות