אוסטרליה באפריל מאי
-
אהלן,
אני וחבר מתכננים לטוס לטיול באוסטרליה ניו זילנד בדצמבר.
בסביבות אמצע מרץ - אפריל אנחנו רוצים להגיע לאוסטרליה לחודש וחצי חודשיים.
בלי קשר לכל נושא הויזות, תהינו מה כדאי לעשות בעונה הזו של השנה באוסטרליה.
אנחנו פחות בקטע של מסיבות, אבל מניחים שאחרי 3 חודשי טבע בניו זילנד, גם זה יכול להיות נחמד. בכל מקרה, אנחנו רוצים להגיע לחוף הצפוני (שונית האלמוגים הגדולה וכו').
מה המלצתכם? האם זה מספיק זמן לעשות את ה-D?
אנחנו מתכננים לטוס מכרייסצ'רץ'. האם כדאי לנחות בסידני, אדלייד או מלבורן ומשם להמשיך צפונה?
חוץ מזה, האם פרט לסידני ניתן לטוס להונג קונג \ בגנקוק ממקומות אחרים בהם נסיים את המסלול?
תודה רבה,
שקד. -
אוסטרליה באפריל מאישלום שקד,
מרץ ואפריל הם לא חודשים מדהימים לצפון ולמדבר. זו עדיין העונה הרטובה בצפון, מה שאומר מאוד חם, מאוד לח וסופות ציקלון לפעמים. במדבר פשוט יהיה חם נורא. אני חושבת שאני לא הייתי הולכת על ה-D בחודשים האלה. חודש וחצי זה קצת צפוף בכל מקרה בשביל כל המסלול, חודשיים קצת יותר סביר. אני חושבת שאני הייתי הולכת יותר על אזור הדרום, אולי עד "אמצע" החוף המזרחי, לא חושבת שהייתי עולה את כל המסלול בתקופה הזו. לא יודעת אם רכב זו אופציה מבחינתכם, אבל אם כן אז אני חושבת שיכול להיות טוב להתחיל ממלבורן והסביבה ולנסוע לכיוון סידני-או דרך החוף או דרך הסנואי מאונטיינז ופנים היבשת. מסידני לעלות עוד קצת צפונה, שוב, לא בטוחה שהייתי מתרחקת הרבה אחרי בריסביין. זה מאפשר גם "בילויים" במקומות כמו ביירון ביי או גולד קואסט אבל גם קצת יותר טבע. אפשר בהחלט גם להוסיף את טזמניה.
אפשר לטוס למזרח גם ממלבורן ומבריסביין, אולי אפילו גם קיירנס. -
אוסטרליה באפריל מאיאהלן, בהודה רשמתי שאנחנו מתכננים להגיע במרץ - אפריל, אבל בעצם אנחנו בונים על אפריל - מאי. התוכן למעלה תקף, או שזה נותן לנו יותר אופציות?
תודה,
שקד. -
אוסטרליה באפריל מאימאי זה מתחיל להתקרב לתקופה הנוחה יותר אבל התקופה הכי טובה היא תקופת ה"חורף" האמיתי - יולי-אוגוסט (עם גבולות יוני-ספטמבר). יש מספיק מקומות נפלאים לראות באוסטרליה באפריל-מאי בחודשיים גם בלי המדבר והצפון או לקחת קצת יותר סיכון עם מזג האוויר. בכל תקופה בשנה יש חלקים של אוסטרליה שיהיו טובים יותר וטובים פחות.