מקל הליכה...
-
אני טס בקרוב לני זילנד לטיול שעיקרו טרקים. רציתי לשאול עד כמה נחוץ מקל הליכה (והאם זה קשור לכושר שבו אני נמצא) והאם אתם ממליצים להצטייד במקל כזה. תודה מראש.
נונו. -
מקל הליכה...מקל הליכה אמור להוריד מהעומס שיש על הברכיים והגב.אני חושבת באופן אישי שלי זה עזר.יש לי בעיות ברכיים וזה ממש הקל עלי בעיקר בירידות שאז זה סופג את הזעזוע של הירידה לפני הברך שלך ומקל על העומס שהברך סופגת. אני אישית לא קניתי מקל מקצועי בארץ(יש אחלה מקלות בלמטייל אבל לא רציתי לשים על זה כ"כ הרבה כסף) אלא קנינו ב"וורהאוס" בנ"ז מקלות. מי שטס דרך הונג-קונג יכול להשיג אחלה מקלות בשווקים שם במחירים מגוחכים. -
מקל הליכה...הי נונו.
כמו שרעותי היקרה אמרה, מקלות הליכה מורידים עומס מהרגליים שלך- כשיש לך את התיק הכבד על הגב, רוב המשקל שלו עובר לרגליים- המקלות הליכה לוקחים חלק מהמשקל הזה מהגב, וזה לא משנה אם אתה במישור, עלייה או ירידה.
כשאתה כבר בירידה או עלייה, המקל משמש כמשהו שדוחף אותך למעלה בעלייה או בולם בירידה.
שניים עושים עבודה טובה בהרבה מאחד. מומלץ בחום. עדיף חברה טובה כדי שלא יתקלקלו לך- תחשוב איזה מבאס בטרק השני שתעשה שהמקלות ישברו או שהמנגנון פתיחה שלהם לא יעבוד, וזה קורה. עדיף לקנות מקלות טיפה יותר כבדים אבל מחומר חזק וטיפה עבה- שיחזיקו כמה שיותר תחת עומס. אם תקנה בנ"ז, מקלות ההליכה של fizan מומלצים בחום (רק לא הדגם הקל ביותר- המתכת שלו דקה מידי ולא עמידה).
-
מקל הליכה...יש עוד דברים שכדאי לקנות בהונג קונג?
יש לי שם עצירה של 6 שעות... -
מקל הליכה...אני קניתי שם אחלה חצובה למצלמה וחיקוי של שעון ג'י-שוק שהחזיק את כל הטיול ממש עד יום הטיסה מאוסטרליה לבנגקוק. השווקים שם מלאים בדברים אז שווה להסתובב ולנסות למצוא דברים בזול. -
מקל הליכה...את מתכוונת בשדה תעופה?
ולגבי הונג קונג..שווה לצאת החוצה לטעום קצת מהעיר הזו בזמן הזה
או שזה מסוכן לבנות להסתובב שם בחוץ? אני טסה לבד. -
מקל הליכה...האמת היא שכל השווקים נמצאים בעיר.אני לא ממש זוכרת מה יש בשדה תעוםפה עצמו.העיר ממש לא מסוכנת לבנות להסתובב לבד.אם את נוחתת באמצע הלילה אז אין לך מה לצאת מהשדה כי גם ככה הכל יהיה סגור אבל במהלך היום אין שום בעיה. -
הונגקונגיש שם שוק לילה, כך שאם יוצא מלא זמן בשדה התעופה אפשר ללכת אליו. (אני לא יודע איך עובדת התחבורה הציבורית לשדה התעופה בלילה), ויש גם דיסנילנד, אבל זה לא יעזור לך בלילה.
הדבר היחיד שאני עשיתי בהונגקונג זה ללכת על הטיילת, לראות את הפסל של ברוס לי, ולצפות במופע עם הלייזרים בלילה.
בסך הכל, השתדלתי לא לצאת מהחדר. אבל כל אחד מתמודד עם דברים בדרכו...
שדה התעופה גדול מאוד, ולדעתי משעמם.
יש בו מלא מותגים "בינלאומיים" ואין בו הרבה דברים זולים. את הדולרים האחרונים שהיו לי במזומן השקעתי בגלידה של בן אנד ג'ריס.