הארכת ויזה
-
קיבלתי ויזה לאוסטרליה ל 3 חודשים
באיזה דרךצ אפשר להאריך אותה?
האם אפשר באוסטרליה? -
הארכת ויזהלא ניתן להאריך ויזה אל אם כן מוצאים חדשה.
אפשרות אחרת היא במידה ולא קיבלת את סעיף 8503 להאריך בשלושה חודשים נוספים בתשלום על אדמת אוסטרליה בעלות של כ 250 דולר אוסטרלי.
אופציה שלישית היא לטוס לניו זילנד ולחזור לפני התאריך האחרון לכניסה, לא מבטיח שיתנו לך להכנס שוב, אבל הסיכוי גדול יותר. -
הארכת ויזה- אל עמית הנהלת הפורוםמה זה סעיף 8503?
הסבר בבקשה -
הארכת ויזה- אל עמית הנהלת הפורוםמתוך המדריך לויזה (שנמצא ממש פה בצד שמאל - לא סתם קראנו לזה שאלות נפוצות)
סעיף 8503 – NO FURTHER STAY – לא ניתן להאריך את הויזה (אם קיבלתם ויזה ל-3 חודשים, לא תוכלו לפנות בבקשה להאריך אותה. אותו הדבר נכון לויזה ל-6 חודשים). אם סעיף זה אינו מופיע בויזה שקיבלתם הרי שתוכלו לבקש להאריך אותה (אם קיבלתם ויזה לתקופה של 3 חודשים תוכלו לבקש להאריך אותה ב-3 חודשים נוספים מקסימום. אם קיבלתם ויזה לתקופה של 6 חודשים תוכלו לבקש להאריך אותה עד לתקופה של 6 חודשים מקסימום).
ומתוך אתר השגרירות:
האם ניתן להאריך את השהייה מעבר לתקופה הראשונית שאושרה על ידי השגרירות
אם מודפס על הויזה - בצד ימין למעלה
NO FURTHER STATY 8503
משמעות הדבר שלא ניתן להאריך את הויזה לאחר הכניסה לאוסטרליה. כמו כן לא ניתן להגיש בקשה לכל ויזה אחרת בתוך אוסטרליה. שימו לב שעל פי חוקי ההגירה באוסטרליה השלטונות חייבים לעצור ולגרש כל אדם הנמצא באוסטרליה ללא ויזה תקפה. לכן מומלץ לאלה המתכוונים להישאר באוסטרליה יותר משלושה חודשים, לציין זאת בטופס הבקשה
בד"כ ביטול ויזה ו/או גירוש מאוסטרליה, מונע כניסה חוזרת לאוסטרליה למשך מספר שנים ועלול להשפיע על החלטות של מדינות אחרות באשר להנפקת ויזה לאותן מדינות
-
הארכת ויזה- אל עמית הנהלת הפורוםהאים מישהו באמת מבין איזה אפשרות נוספת יכולה לגרום להישאר באוסטרליה אם יש ויזה רק ל3 חודשים בלי אפשרות להאריך(סעיף 8503)?יציאה וכניסה לפני סוף 3 חודשים?,אולי בקשה חוזרת לשגרירות בארץ לתקופה יותר ארוכה? ואם מתחתנים באוסטרליה עם אזרח אוסטרלי במשך ה 3 חודשים? -
אני חושב שחתונה לא תעזור.צריך לחיות עם בן הזוג מחוץ לאוסטרליה במשך תקופה בשביל לקבל אזרחות.
אני חושב שבכל מקרה צריך לבקש ויזה מהשגרירות, אבל אם נתנו לך ויזה בתנאים מסויימים, אני מאמין שצריכה להיות סיבה טובה בשביל שישנו את דעתם. -
אני חושב שחתונה לא תעזור.מה לגבי השקעה בעסק או קנייה של בית באוסטרליה זה נותן אפשרות להישאר? -
אתה מאמין נכון אבל לא מדייקחתונה לעומת ויזה דה פקטן היא מעט שונה, אבל ממילא זה לא הפורום שנועד לכך.
גם חתונה לא תעזור, הסעיף של 8503 מכריח אותך לצאת מגבולות אוסטרליה ללא קשר לחתונה או לכל סיבה אחרת, לא ניתן לשנות את סטטוס הויזה לאחר הוצאתה. -
כאמור - לא -
כאמור - לאאז מה אפשר לעשות לבקש ויזה חדשה לקראת הסוף מניו זילנד? אם כן כמה זמן לפני? -
כאמור - לאהסיכוי לישראלי לקבל ויזת תייר מחוץ לגבולות אוסטרליה הוא קלוש, קיים אבל קלוש/שואף לאפס וכו'.
אין הרבה מה לעשות, אפשרות אחרת עם סיכון מסוים היא בקשה נוספת לשגרירות לויזה ארוכה יותר אחרי שקיבלת את השלושה חודשים, אך שים לב, יתכן והם יבטלו לך את הויזה הקיימת, ישאירו אותה, או באמת יאריכו אותה.
כל האופציות פתוחות.