מסטמפורד היל למרכז העיר
-
שלום אני אמור להגיע בשבוע הבא ל4 ימים ללונדון
עקב המצב הביטחוני והעובדה שאני שומר כשרות אני מעדיף ללון באיזור יהודי מחיפוש בין השאר בפורום הבנתי שקיימים שני אזורים שיתאימו לי
גולדרס גרין וסטמפורד היל
בתחילה חשבתי לחפש מלון בגולדרס גרין אבל הבנתי שהוא מאוד מרוחק ממרכז העיר
השאלה היא מה המרחק בין סטמפורד היל למרכז בהנחה שזה פעם ראשונה בשבילי בלונדון וארצה להספיק לטעום מכל האתרים שהם MUST
האם יש למישהו המלצה למלון או GUEST HOUSE באיזור
תודה -
כמו"כ המלצה על מדריך טיולים טובעולם time out .berlitz או משהו שלא הזכרתי
תודה
-
מסטמפורד היל למרכז העירסטמפורד היל הוא אזור חרדי מובהק בצפון מזרח לונדון. הקהילה החרדית שם היא הגדולה באירופה.
גולדרס גרין- אזור בצפון מערב לונדון שבו שגרים הרבה יהודים, מכל גווני הקשת מבחינה דתית, וגם לא מעט ישראלים. כמובן שניתן למצוא שם מסעדות וסופרים כשרים.
שניהם די רחוקים מן המרכז - בערך מרחק שווה. -
מסטמפורד היל למרכז העירהאיזורים היהודיים בלונדון: גולדרס גרין, סטמפורד היל ופינצ'לי.
בסטמפורד היל גרים בעיקר חרדים, המרחק שלו ממרכז לונדון דומה לגולדרס גרין. פינצ'לי עוד יותר רחוק. -
מסטמפורד היל למרכז העירתודה על התשובות
אני מבין שגולדרס גרין עדיף בגלל שהוא איזור פחות חרדי
האם יש איזור יותר מומלץ?
מה שאני צריך זה איזור עם אוכל כשר וסביבה לא עויינת בלילה ואם יהיה בית כנסת זה יהיה מושלם
-
גולדרס גריןבגולדרס גרין מספר מסעדות כשרות ובתי כנסת מכל הזרמים. זמן הנסיעה למרכז ברכבת התחתית כ-20 דקות. -
מסטמפורד היל למרכז העירתחפש ב 1001 טיפים תחת לונדון-לינה. יש שם כמה המלצות על GUEST HOUSES באזור גולדרס גרין.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות