טיסות - חברת אל איטליה
-
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןאני טס עם אל איטליה למיאמי עם קונקשיין של שעה רומא (ממשיך עם אל איטליה למיאמי).
במקרה של עיכוב בטיסה לרומא, האם הטיסה מרומא למיאמי תמתין לנו בגלל העובדה שמדובר באותה חברה ובכך שהרבה מהנוסעים כנראה ממשיכים למיאמי? -
למה להקפיץ הודעה מלפני כשנתיים?מעבר לזה, אף אחד לא יעכב בשבילכם מטוס שלם (מה עם אלה שעל המטוס הזה, ושצריכים בעצמם לתפוש במיאמי טיסות המשך ליעדים אחרים? האם כולם צריכים להפסיד את טיסות ההמשך שלהם?).
הדבר היחיד הוא שאם קניתם את שני קטעי הטיסה יחד, על אותו כרטיס, חברת התעופה אחראית להעלות אתכם על הטיסה הבאה האפשרית (גם אם זה כרוך בלהעלות אתכם על טיסה של חברה אחרת). -
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןאף טיסה לא מחכה לנוסעים מאחרים, משום סיבה שהיא. -
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןטיסת הבוקר של אליטליה מהארץ מגיעה ב 95% מהמקרים בהקדמה ולא באיחור. בכל מקרה, מי קבע שהרבה מהנוסעים ממשיכים למיאמי?
באם יש כמות נוסעים גדולה מאד שממשיכה מטיסה א לטיסה ב יש סיכוי שיעכבו את הטיסה מכיוון שיעלה לחברה יותר לדאוג לכל הנוסעים הללו. רוב הסיכויים שלא תהיה כמות כזאת של נוסעים כדי לגרום לזה לקרות. -
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןטסתי עם אליטליה 6-7 פעמים, בעיקר לארה"ב ודרום אמריקה, מעולם לא איחרו הטיסות בהן הייתי, גם לא בזמן פשיטת הרגל של החברה בעבר.
פעם אחת היה אוברבוקינג באירופה, הציעו לי לטוס או להישאר תמורת 500 יורו לי ועוד 500 לבת זוגי, כמובן שהעדפתי להישאר עוד יום באיטליה על חשבונם. -
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןשלום,
יש לאל איטליה מחירים מטורפים לניו יורק.. רציתי לדעת אם יש סכנה כלשהי לטוס איתם.. הבנתי שהם היו בפשיטת רגל...
ואיך המטוסים שלהם? בסדר?
מההתכתבויות פה הבנתי שבזמנים הם לא משהו..
תודה -
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןאין חברת תעופה שמטוסיה לא מאחרים לעתים.
להלן רשימה של חברות התעופה באמריקה ובאירופה עם ציון האיחורים שלהן:
-
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןשלום,
אינני יודעת מה מצבם בזמן האחרון,
אולם ב-2003 טסתי איתם לארה"ב והם הצליחו.. לאבד מזוודות בשני כיווני הטיסה,
לאחר קונקשיין, בלי לעדכן את לוח הטיסות או לקרוא לנוסעים שהיו אמורים להמשיך הלאה.
וגם הטיפול בתלונה היה מאוד מזלזל.
הייתי מסתכנת רק אם המחיר באמת בפער אדיר ואם יש זמן סביר לקונקשן.
-
טיסות - חברת אל איטליה קונקשייןאליטליה יצאו ממצב פשיטת הרגל שהם היו בו.
הטיסות מהארץ ואליה הם די "עלובות" - אוכל לא אכיל וסרט מימי המנדט אבל הם קצרות מאד (כשלוש שעות). הטיסות לארה"ב הן במטוסים רחבים מודרניים והשירות בהם טוב פי כמה. חלק מהטיסות לארה"ב מבוצע בכלל במטוסי דלתה.
לגבי מזוודות - כולם מאבדים מזוודות - גם בריטיש איירוייס ולופטהנזה.