ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טוק-טוק פינג-פונג בום-בום וחיות אחרות..

פורום תאילנד
    6
    7
    4142
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
      המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

למרות הטיפים וההזהרות החוזרות ונישנות ,טבעם של ההודעות בפורום להשכח כמו חדשות של אתמול .כמו שהחדשות היום בארץ הם כולם על שדודו טופז התאבד! אבל כבר מחר כבר הכל ישכח לחדשות הבאות!..

סיפרת כבר שתאילנד זה גן עדן ,ורחוב הקוואסן השוקק חיים ואנשים ,שיש בו הכל מהכל ,אך כמו בכל גן עדן מסתובבים להם נחשים ,במקרה של רחוב הקוואסן הנחשים הם בצורה של נהגים על כלי רכב תלת גלגלי הידוע בכינוי טוקטוק Evil or Very Mad

אז כמעט כל יום חוזרים הסיפורים על נהגי הטוקטוקים כחדשות לבקרים ,
      אז אחזור על ההזהרות ככול הניתן ומדי פעם מחדש אם צריך:

1. להמנע מנסיעה בטוק טוק בכלל,במיוחד למרחקי נסיעה של מעבר ל 5 דק

2 .בכל זאת רוצים לקחת טוקטוק בשביל החוויה או בשביל להגיע מהקוואסן לארמון המלך והמקדשים מסביב אז לא לקחת טוק טוק שחונה , והנהג הוא זה שנגש אליכם ,עיצרו כזה שנוסע .(ורצוי נהג מבוגר)

3 . בהמשך ל 2 לא לקחת טוקטוק או מונית שחונה בכביש הראשי ביציאה מרחוב הקוואסן והרחובות והסימטאות הסמוכים לו כמו רמבוטרי(הרחוב של בית חב"ד) להמשיך קצת הלאה ולעצור טוקטוק\מונית שנוסע.
      (מוניות\טוקטוקים שחונים משלמים על החניה למאפיה המקומית ולכן גם צריכים לכסות על עלות החניה דרך אותו הנוסע הפראייר הראשון שיקרא בדרכו)

4 .רוצים לראות את מופע הפינג פונג המפורסם ,עדיף שתוותרו באמת לא שווה את זה Rolling Eyes
      בכל זאת רוצים?! אם ניגש אליכם נהג טוקטוק ומציע לכם נסיעה למופע ב20 או 30 באט זה צריך להדליק לכם נורה אדומה מסנוורת ובוהקת !!!

כשתגיעו לשם תגלו את העוקץ ,הנהג כבר קיבל את העמלה שלו מהמועדון על כל נוסע שהביא ואז ביציאה מהמופע תקבלו את החשבון המנופח!! .

לדוגמא כשתשבו במופע בחורה תאילנדית שעובדת שם תרים את כוס המשקה שלה מרחוק לעשות "לחיים" ברגע שהרמתם את המשקה שלכם ועשיתם איתה "לחיים" שילמתם לה על המשקה ,בנתיים שכבר שכחתם ממנה עוד בחורה ועוד בחורה תעשה את אותו הדבר .וכשתרצו לצאת ידחפו לכם חשבון של 5000 באט ויצביעו לכם על כל הבנות שכביכול ע"י הרמת המשקה לחיים הזמנתם אותם למשקה על חשבונכם!!

לכן אם מציעים לכם כניסה למופע במחיר של 400-500 באט זה מחיר הגיוני .רק תודעו לפני שאתם נכנסים עם הנהג שאין שום הפתעות בסוף וזה המחיר הסופי.

4. בקשר ל"בום-בום" שנהגי טוק טוק צועקים ואפילו מראים לכם ברושור פורנוגרפי צבעוני. בשורה התחתונה שנהג הטוקטוק אומר "בום בום" זה בשפה עדינה אני הולך "לדפוק" אותך Twisted Evil Twisted Evil
      פשוט לברוח מהם כמו מאש.

רוב הנופלים בפח המסכנים הם תיירים אירופיים ובעיקר קנדים ,כאלה שמסתובים עם דגל קנדה על תיק הגב ,אני אומר להם בלי להעליב אותכם הקנדים פשוט במקום לשים את דגל קנדה שימו שלט בתאילנדית "אני פראייר"..

כשזה קורה לישראלים וזה עדין קורה זה ממש מרגיז אותי ,אז בואו ניהיה אור נאור לגויים.. אנחנו ישראלים ! אנחנו לא פראיירים !.
      תפנימו ותחזרו הביתה מהחופשה המושלמת בתאילנד רק עם טעם טוב..

Cool
      מאור
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

וכמובן שכחתי להוסיף ,לפני הכניסה לאזור ארמון המלך והמקדשים יעמדו נהגי טוקטוקים ויאמרו לכם שסגור היום כי יש חג או בדיוק עכשיו משפצים או שהמלכה יצאה לסידורים בבנק Rolling Eyes

להתעלם!! ולהמשיך הלאה!!

להעלם מכל מני הצעות של נהגי טוקטוק לגבי חנויות תכשיטים ? בגדים וחיות אחרות

בסיכומו של דבר להתרחק ולהמנע מלעשות כל עסק עם נהגי טוק טוק .
        לא כולם רעים , אבל סטטיסטית מתלונות רבות עדיף לשמור מרחק

רוצים להגיע למקום מסויים יש מונית עם מונה ,יש רכבות עליות ויש אמצעי תחבורה אחרים ,הרבה יותר נוחים וגם יותר זולים .
        • סיימון מישראל
          סיימון מישראל נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישראלים ! אנחנו לא פראיירים !. ???
          Shocked Confused
          • avi
            avi נערך לאחרונה על ידי

ישראלים ! לא פראיירים !. ???
            Twisted Evil
            רובם לא קוראים את האזהרות,ואח"כ קונים זכוכית.
            ועוד אזהרה!!!
            מי ששותה בירה, לעמוד על כך שהבקבוק יהיה סגור ופקוק,לא לקחת בקבוק שנפתח שלא מולכם.
            אותי ניסו לסמם, למזלי לא הייתי לבד,ולא חישבו כנראה נפח מול כמות.
            פגשתי בעמאן בחור שאיבד דרכון והמון כסף אחרי ששתה בירה בקאוסאן, וזו כנראה שיטה נפוצה.
            • איתן ששון
              איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

סיימון?????? ברוך הבא !!!
              • נדב הרגיל
                נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

מה שבאמת הכי מרגיז אותי הוא -
                שבכל מדינה יש מאפיה.
                נהגי הטוק טוק משלמים חנייה למאפיה המקומית במקום לשלם לעירייה.
                אבל זה כבר לא קשור לפורום, ואנו האורחים במדינה בטח שלא נשנה את הרגלי המאפיה המקומית של כל מדינה.
                • ccshlomo
                  ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

באמת שלא צריך לפרסם כל פעם מחדש.
                  ההרגשה שלי היא שמדובר יותר בפרסום עצמי.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון