מסלול טיול
-
שלום לכולם
אני צריך איזה עזרה די גדולה
אני רוצה לטייל באוסטרליה וניוד זילנד חצי שנה בלי לעבוד שם
ואמרו לי שהמחייה מאוד יקרה ושצריך בסביבות ה50 אלף שקל שזה מאוד יקר
השאלה שלי עם לא עדיף לעשות תאילנד והוד ומשם לטוס לחודשיים אוסטרליה וניוד זילנד
או לעשות שילוב אחר עם אוסטרליה וניוד זילנד כדי שלא יעלה יותר מידי יקר הטיול.
כי חמישים אלף שקל לחצי שנה זה המון דרום אמריקה זה פחות מחצי
אשמח עם תעזרו לי בהמצלה של שילוב אחר התקציב שלי זה ארבעים אלף במקסימום
בתודה
יואב -
מסלול טיולאני הייתי משלב את המזרח בטיול כזה, זה חוסך את העלויות וגם רואים 2 עולמות באותו טיול. אגב, עדיף להתחיל במזרח. -
מסלול טיולתנסה לחשוב מה אתה רוצה לפני זה, כי אתה יכול לטוס לאוסטרליה ולהשאר רק במלבורן כל החצי שנה והעלויות שלך כנראה לא יהיו יותר מ20,000 לחצי שנה אבל מה הרווחת בזה?
מה אתה רוצה לראות באוסטרליה/ניו זילנד/מזרח? יותר טרקים?צלילות?מקומות?אנשים?
(אני יודע שזה מעצבן שלא עונים לך אלא שואלים עוד שאלות לגבי זה גם אותי זה היה מעצבן כששאלתי פה לפני שטסתי, אבל באמת שקשה לעזור לבן אדם שאתה לא מכיר..) -
מסלול טיולאני רוצה יותר טרקים צלילות נופים מבלי שהחוויה תעלה לי כל כך הרבה
באוסטרליה ניו זילנד הכל כפול המחייה השאלה /שלי מה אתם ממליצים קודם הודו אח"כ תאילנד
ואז אוסטרליה ניוד זילנד
כי בהתחלה חש תי רק אוסטרליה ניו זילנד אבל זה בלתי אפשרי
אני מעדיך להיות שם רק חודשיים
איזה מסלול אתה ממליץ שאני יעמוד בתקציב ואפילו פחות
אני רוצה לטייל חצי שנה
-
מסלול טיולקודם מזרח ואז אוסטרליה ניו זילנד כי שמעתי על הרבה אנשים שהמשיכו טיול במזרח אחרי שהיו באוסטרליה וניו זילנד והם לא אהבו את "חוסר הסדר והנקיון" שממנו נהנו עד השלב ההוא של הטיול. המזרח פחות נקי ופחות מסודר ממדינות מערביות. -
מסלול טיולאני אומר קודם אוסטרליה ניו זילנד, תראה מה בא לך, כמה אתה נהנה וכמה אתה מוציא ואח"כ תעבור למזרח.
אני בסין ותאילנד הייתי בשוק מאיכות הדברים שאתה יכול לקבל ברבע ובשליש מחיר מאוסטרליה, בהתחלה ישנתי בחדרים זוגיים רק כי זה היה כ"כ זול שזה היה פשע לוותר על זה..
נראה לי יותר כיף להתפרע על דברים זולים כשאתה מעריך אותם ולא להתבאס אח"כ על אוסטרליה שהיא יקרה...
-
מסלול טיולשקלת להתמקד רק בניו זילנד ולא להגיע לאוסטרליה?
אמנם אין שם אתרי צלילה גדולים כמו באוסטרליה, אבל נופים וטרקים יש שם יותר. היתרון הגדול של ניו זילנד על פני אוסטרליה הוא ששם הכל קרוב ולא צריך לנסוע כל כך הרבה, ונסיעות כמובן עולות המון. -
מסלול טיולא. בניו זילנד יש לפחות אתר צלילה אחד ברמה רצינית.
ב. צלילה עולה פחות או יותר אותו דבר בארץ, באוסטרליה ובתאילנד.