החמרה קשה בקבלת ויזות לאוסטרליה - עדכון דחוף
-
אוקיי תודהוסליחה, אני לא כל כך רגילה למערכת הפורומים הזאת..
בכל מקרה, לא צריך לשלוח אליהם שום דבר נוסף חוץ מהטפסים, הדרכון הצ'ק הבנקאי?
באמת המון תודה (ואני שואלת רק כי לגמרי התבלבלתי כבר מכל מה שרשום באינטרנט)
-
אוקיי תודההיי,
אין צורף לצרף שום מסמך, מעבר למה שציינת.
בהצלחה. -
החמרה קשה בקבלת ויזות לאוסטרליה - עדכון דחוףכמה שאלות בנוגע לויזה
1. הסוכנת נסיעות שלי אמרה לי שכדאי לצרף מכתב מסודר מהמקום עבודה שאומר שאני נוסעת לשלושה חודשים לאוסטרליה ולאחר מכן חוזרת לעבוד באותו מקום, מה שנכון. עכשיו אני הבנתי מהדברים פה שלא כדאי בכלל לצרף מסמכים נוספים, מצד שני יכול להיות שמכתב כזה יעזור לי לא?
2. איך בכלל אפשר להוכיח יכולת מימון אם לא לצרף מסמכים מהבנק וכד'?
3. יש סעיף בטפסי בקשה שמבקש לדעת האם יש לי מכרים באוסטרליה או כתובות מסוימות שאני עומדת לשהות בהן. עכשיו יש לי כמה כתובות אבל לא בטוח שאהיה שם בסופו של דבר, האם כדאי לכתוב או לא? זה עשוי לעזור?
אני שנה אחרי שחרור, עבדתי כל השנה הזאת כדי לממן את הטיול ולא יצאתי מהארץ ב-4 שנים האחרונות. ממש התערער לי הביטחון בנוגע לעניין הויזה אחרי ששלושה חברים שנמצאים בדיוק במצבי לא קיבלו עכשיו, אני רוצה לעשות את זה בצורה הכי חכמה שאפשר.
תודה!
ממש קיבלתי חוסר ביטחון בעניין -
תשובות1. הסוכנת נסיעות שלי אמרה לי שכדאי לצרף מכתב מסודר מהמקום עבודה שאומר שאני נוסעת לשלושה חודשים לאוסטרליה ולאחר מכן חוזרת לעבוד באותו מקום, מה שנכון. עכשיו אני הבנתי מהדברים פה שלא כדאי בכלל לצרף מסמכים נוספים, מצד שני יכול להיות שמכתב כזה יעזור לי לא?
לא זה לא יעזור לך, סוכני נסיעות צריכים להתרכז במה שהם מבינים - מכירת חבילות וכרטיסי טיסה לחו"ל, הוסםת מכתב תגרום רק לעיכוב בטיפול בבקשה, כל מסמך שמגיע צריך לעבור אימות, לבדוק מה רשום בו ולהגיב עליו, לא חבל לבזבז את הזמן ? נשבע לך, אני 7 שנים מנהל את הפורום הזה והיו לי כמה מאות שיחות עם השגרירות - לא צריך מסמכים נוספים !
2. איך בכלל אפשר להוכיח יכולת מימון אם לא לצרף מסמכים מהבנק וכד'?
לא צריך להוכיח דבר, צריך לרשום את הסכום, במידה ותתבקשי ע"י השגרירות להוכיח - כדאי שתיהיה לך האפשרות הזאת, שוב, לא לצרף שום מסמך.
3. יש סעיף בטפסי בקשה שמבקש לדעת האם יש לי מכרים באוסטרליה או כתובות מסוימות שאני עומדת לשהות בהן. עכשיו יש לי כמה כתובות אבל לא בטוח שאהיה שם בסופו של דבר, האם כדאי לכתוב או לא? זה עשוי לעזור?
האם מדובר במשפחה או בקרובים רחוקים ? השגרירות רוצה לדעת אם את הולכת להתבסס במקום אחד ואז סביר להניח שתרצי גם לעבוד לא חוקית או שלא - כעקרון אני לא יכול להגיד לך מה לכתוב מלבד לכתוב את האמת.
מאחר ו 90 אחוז ומעלה מקבלים ויזה, כנראה ששלושת חבריך עשו משהו או כתבו משהו שהם לא היו אמורים לכתוב, אני מאמין שאת יכולה להיות רגועה. -
תשובותתודה רבה על התשובות המפורטות, זה ממש עוזר
יש לי עוד כמה אם אפשר
הסוכנת כתבה לי במייל -"נא לשים לב שמהראשון בינואר 2009, החלטות על בקשות עם מידע חסר תנתנה על סמך המידע המוגבל שנמסר בבקשה דבר העלול להוביל לסירוב ללא פניה נוספת לנוסע או לסוכן."
בנוסף בטפסי הבקשה יש מסגרת בה כתוב-
"בכפוף ל- migration act 1958, מקבלי החלטות אינם מחויבים לבקש מידע נוסף ממגיש הבקשה, לפני קבלת החלטה בנוגע לבקשה לויזה. לכן, כדאי למגיש הבקשה לצרף לבקשה שלו את התיעוד הבא :
הוכחת יכולת מימון, עדות לביטוח נסיעות/ רפואי, בדיקות רפואיות, מכתב מהמעסיק המאשר את נסיעך וכו'."
אז אני יוצאת מבולבלת, כי אם לא כדאי לצרף מסמכים למה בכל מקום רשום שכן כדאי?
ממש מצטערת על החפירה אני פשוט באמת לא מבינה בזה כלום והתחושה שלי אומרת שגם הסוכנת שלי לא ממש בקיאה בחומר.
ועוד משהו קטן, אפשר למלא את הטופס בעברית?
תודה תודה תודה -
תשובותלא לצרף שום מסמך, במקרה והויזה נדחת אפשר להגיש בקשה חדשה ואז לצרף כל מסמך רלוונטי.
שוב, 90 אחוז ומעלה מקבלים ויזה.
ושוב, כן שוב...הסוכנים לא ממש יודעים/מבינים בנושאי ויזה, העמלות עומדות בראש סדר היום שלהם (ואני לא יכול להאשים אותם, זאת העבודה והפרנסה שלהם), וכן, זה נכון שיש החמרה בכל מה שקשור לטיפול בויזות לישראלים ובמיוחד לצעירים, אבל שוב, אין לשלוח שום חומר נוסף מעבר לבקשה, לתמונות ולתשלום על הבקשה (אלא אם כן זה דרך הסוכן בצירוף העמלה המוזכרת). -
החמרה קשה בקבלת ויזות לאוסטרליה - עדכון דחוףיש לי דרכון בריטי ביומטרי ורציתי לברר לגבי הוצאת ויזה
לאוסטרליה בבנקוק-מה הנהלים ואני בת 40.תודה. -
תשובותתודה
במידה והבקשה נדחית ניתן להגיש מיד לאחר מכן בקשה נוספת? אין פרק זמן מסוים שצריך להמתין עד שאפשר להגיש שוב פעם? -
תשובותהיי,
אני הגשתי בקשה לויזה דרך איסתא לפני 3 שבועות, ולא התבקשתי להוסיף שום טופס. לא היו לי הרבה ציפיות משום שכמה שבועות לפני כן סרבו אותי בשגרירות ארה"ב.
רק מילאתי את הטופס הנדרש בעברית וזהו.
לפני כמה ימים קיבלתי את הויזה ל 3 חודשים, אבל הבנתי מהסוכן שהרוב מקבלים...
שיהיה לך בהצלחה... -
תשובותמישהו יכול להוסיף בבקשה את הטופס בקשה שעונים עליו בעברית?
תודה -
כל הטפסים באתר שגרירות אוסטרליההטופס נקרא 48HEB-R