ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא קיבלתי ויזה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    10
    12
    3638
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • follownz
      follownz נערך לאחרונה על ידי

Sad אני לא מאמינה,ביקשתי לשנה וצירפתי תדפיס חשבון בנק שמראה שיש לי בהחלט מספיק כסף לטיול ארוך באוסטרליה, ומכתב אישי.הנחתי שפשוט יתנו לי לשלושה חודשים במקרה הכי גרוע.אבל פשוט סירבו לי.אני לא מתכוונת לעבוד לא חוקי, אין לי שום חותמת חשודה בדרכון, אין לי רישום פלילי במשטרה....
      למישהו יש רעיון מה עליי לעשות? במכתב הסירוב נמסר לי שהדרך היחידה היא הגשת בקשה נוספת ושהסיכוי אפסי אלא אם אני מצרפת מסמכים שמראים וודאות חזרה לארץ..
      מה הקטע??זה לא טיפשי להרשם ללימודים פיקטיבים,כהוכחת חזרה?דווקא אלה שכן מנסים את מזלם בעבודה לא חוקית,משתמשים בטריק הזה, והורסים לכולנו את הסיכויים..מגוחך..
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • NettaleeC
        NettaleeC נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
        הגשת בקשה דרך סוכן או עצמאית?
        • עידן_אוריגינלי
          עידן_אוריגינלי נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
          עושה רושם שהיית קצת חזירה... Smile בקשת מויזה לשנה , משהו שלא ניתן כבר כמה שנים לישראלים צעירים (עד גיל 40). זה בודאי הדליק להם כמה נורות אדומות שם. נסי עוד חודש להגיש שוב בקשה לויזה ונסי לא לבקש אורך שהות ארוך מדי.
          לבי איתך, חזקי ואמצי בסוף תצליחי.
          עידן אוריגנלי
          • Amit.Sha
            Amit.Sha נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
            קודם כל אל תתייאשי.
            א. יכול להיות שנעשו כמה טעויות במילוי הטופס - אם הגשת אותו עצמאית.
            ב. תנסי לתאם ראיון בשגרירות עם מחלקת ההגירה, אולי כשתבואי פנים מול פנים ותסבירי להם את הדברים הם יראו זאת בצורה אחרת. וויזה לשנה לא סביר שתקבלי אבל ויזה לשלושה חודשים אין סיבה שלא תקבלי כל עוד יש לך את הגב הכלכלי לתמוך בתוכניות שלך. (1500-2000$) בחודש.

עמית
            • grinch
              grinch נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
              שמעי אני הגשתי בבקשה הראשונה ולא אישרו לי את הויזה לאוסטרליה.
              בבקשה הראשונה כתבתי שההורים שלי מסדרים לי את הכרטיס טיסה. וזה אולי היה הטעות. בבקשה הראשו\נה לא מצרפים שום מסמך. ולגבי הבקשה לשנה , זה היה מאוד מיותר.
              גם אם היית מקבלת ויזה לחצי שנה וכניסה עד לשנה זה עדיין היה טוב כי יכלת לעשות גיחה לניו זילנד ולחזור לאוסטרליה ולקבל המשך לויזה.
              בכל מקרה אני הגשתי בקשה שנייה עם חשבון מהבנק והכל וקיבלתי בהגשה השנייה את הויזה. אבל הקטע שהגשת הכל בבקשה הראשונה אז אני לא יודע מה נשאר לך להגיש עכשיו בשנייה. אולי באמת הרשמה ללימודים או שיש לך אוטו את זה אני כבר לא יודע. אבל המצב לא אבוד.
              • follownz
                follownz נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
                1.הגשתי דרך סוכן ולא בצורה עצמאית.
                2.במכתב הסירוב וגם באתר השגרירות נאמר שאין קביעת ראיונות אישיים ודיון על סירוב בקשה. הדרך היא רק באמצעות שליחת בקשה נוספת,ועם זאת נאמר לי שהסיכוי לקבל תשובה חיובית לאחר סירוב הוא מאוד נמוך, ללא צירוף מסמכים המראים שאני מתכוונת לחזור.
                את תדפיס החשבון כבר צירפתי, במכתב האישי הדגשתי שאני מתכוונת לחזור לארץ. הבעיתיות במסמכים אחרים:רישום לאוניברסיטה-הרישום לסמסטר שמתחיל יותר משנה מהיום, אינו נפתח עדיין.חוצמזה שזה לא נראה חשוד שדווקא עכשיו נזכרתי להרשם לאוניברסיטה?
                כרטיס טיסה-הייתי יכולה להראות להם כרטיס טיסה הלוך חזור לשנה, אבל אני לא רוצה לשלם על כרטיס ושבסוף לא יאשרו לי כניסה.מעגל קסמים שכזה.
                3.זה באמת התחזרות לבקש ויזה לשנה?סך הכל בטופס הבקשה האופציה כן קיימת, ואם זה באמת מה שרציתי וחסכתי אליו, למה לא לסמן מה שאני באמת רוצה?הם יודעים שהם יכולים לתת לי גם פחות מזה.אבל סירוב טוטאלי??
                4.אוף.זה כל כך מייאש ,שדווקא אלה שקרעו את התחת שנים בעבודה חוקית, לא יקבלו ויזה בסוף.
                • אפרת_1
                  אפרת_1 נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
                  כן, זה די התחזרות... נכון שהאופצייה קיימת בטפסים אבל כולם יודעים שכבר הרבה זמן ישראלים לא מקבלים ויזה ליותר משלושה חודשים (וחבל שהסוכן שלך לא הבהיר לך את זה).
                  חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד, אני לא מומחית לענייני ויזות... מבינה את התסכול, אבל קחי הכל בקלות!
                  • Amit.Sha
                    Amit.Sha נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
                    אני לא מסכים איתך
                    זה לא התחזרות ולא נעליים.
                    הסירוב לא נעשה פה בגלל השנה אלא על סיבה אחרת.
                    עם נלך על אותו בסיס השוואתי, כולם יודעים ש... יש הרבה דברים בחיי יום יום שנפסלים.
                    א. אדם מעל גיל 35 עם סיבה לגיטימית יקבל את הויזה הזו. שוב בדיוק בגלל שלדעתם אין לו סיבה או רצון להשתקע (כל מקרה לגופו).
                    ב. אנשים מעל 35 לא מקבלים סעיף no further stay. שוב מאותה סיבה.

זה שכתוב בפורום לא אומר שזו המדיניות הרישמית ויש להם חריגים ומקרים מסויימים, אני ביקשתי לשנה וקיבלתי ל 3 חודשים + מוליטפל...
                    ובהתכתבות איתם במיילים נאמר לי שאוכל להגיש עוד בקשה וסביר להני שיאשרו אותה לתקופה הבאה אחרי שהמולטי יגמר...

עמית.
                    • Eytanin
                      Eytanin נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
                      לגבי רכישת כרטיסי טיסה.
                      בכל מקרה רצויי וכדאי לרכוש כרטיס טיסה. גם אם לא תשתמשו בו 'בסיבוב ראשון', אפשר להחזירם לחברה בניכוי קנס קטן של 300 ש"ח.
                      אם זה המחיר שיכול למנוע עגמת נפש, זה כדאי!
                      • הדס ס
                        הדס ס נערך לאחרונה על ידי

לא קיבלתי ויזה
                        האמת, לא מבינה למה את מתוסכלת, שיהיו בריאים האוסטרלים, הם מפסידים תיירת שיכלה לשלם הרבה כסף במדינתם, זו אחת הסיבות שאנחנו טסים לניוזילנד בלבד (ותאילנד וקצת לאוס או קמבודיה), ההחלטה שלנו היא שמדינה שלא נותנת לנו להיכנס לטייל בה בלי אישורי ויזה עם בקשות מיוחדות ושטויות אחרות, בעיה שלה!! (לא ניסינו לבקש בכלל למרות שמן הסתם היינו מקבלים כי אנחנו זוג נשוי עם דירה בארץ,ולומדים ועובדים וכל הבלה בלה.. לארה"ב שהם "קצת" יותר מחמירים קיבלנו-ואגב טסנו לשם רק כי הורינו מימנו את העניין כי זה היה לחתונה משפחתית) יש ככ הרבה מקומות יפים בעולם, אז לא תהיי באוסטרליה Wink אל תתבאסי עבדת, יש לך כסף טיילי בניוזילנד\סין\תאילנד או כל מקום אחר..האוסטרלים לא נתנו לך ויזה,
                        הם אלו המפסידים, זו הגישה והגיע הזמן באמת שישראלים יפסיקו להתחנף, ןולהתחנן על נפשם, לא צריך טובות!!
                        היי חזקה!
                        • עמית עשהאל
                          עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

חבל שהסוכן נסיעות עשה עוד כמה דברים
                          למשל להמליץ לה לצרף מסמכים, רק על זה היא צריכה לתת לו על הראש.

ולענייננו, לא מדובר על חזירות, ישראלים מקבלים ויזה לשלושה חודשים כבר קרוב לשנה למעט חריגים, מאחר ואחוזים ניכרים שרק עלו ועלו רק ניצלו את הכנסת האורחים האוסטרלית כדי לפגוע במארחים, בין אם בעבירות סמים (לא ייאמן כמה ישראלים סוחרים בסמים באכסניות באוסטרליה) ובין אם מדובר על עבודה לא חוקית.

לגבי הבקשה השניה, יש אפשרות להגיש שוב, כמובן רק אם יש פרטים שהשתנו, אם את אכן מתכננת ללמוד, בבקשה הגישי מסמכים, אם לא, עזבי, זה רק יסבך אותך בעוד אמירת שקר, שתגרום להם לסרב לך לנצח בערך.

שלא תהיה טעות, החותמת השחורה שקיבלת בדרכון כרגע זה לא חותמת גירוש, מדובר סך הכל על סימון שמעיד על כך שהדרכון שלך כבר היה בטיפולם.

לגבי מידע נוסף, רכוש שבבעלותך, למשל רכב או דירה, הרשמה ללימודים, מכתב ממעסיק שיקבל אותך חזרה וכן הלאה.

ולא, לא לצרף בבקשה הראשונה שום מסמך !
                          • bancko
                            bancko נערך לאחרונה על ידי

חבל שהסוכן נסיעות עשה עוד כמה דברים
                            מסכים לגמרי עם "לא מטיילים במקומות שדורשים ויזה!!"
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון