ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי חברת התעופה JETSTAR

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    6
    6
    2612
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • erangut
      erangut נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל חוות דעתכם!!
      אני רוצה להזמין מהיום לעוד חודש ימים כרטיס טיסה פנימי בניו זילנד
      דרך חברת JETSTAR. המחירים ממש נמוכים, ואני רוצה להזמין בקטגוריה של JETSAVER , ברצוני לדעת האם בגלל המחיר הנמוך יש סיכוי לשינוי משמעותי בזמני הטיסה, ביטול הטיסה ועוד.?
      האם מישהו התנסה עם JETSTAR?
      אני צריך להזמין 3 כרטיסים (2 בניו זילנד ונוסף מניו זילנד לאוסטרליה).
      המחירים מאוד קורצים,ומצד שני אני לא רוצה ליפול בפח.
      מה אומרים/אומרות.
      תודה רבה על הכל.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמית עשהאל
        עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

JETSTAR חברה טובה ואמינה, יש לה לא מעט טיסות ובסופו של דבר כל עוד היא לא פושטת רגל, דבר שבתיאוריה יכול לקרות לכל חברת תעופה - אתה יכול להיות רגוע.
        • Or
          Or נערך לאחרונה על ידי

הממ....
          בגדול, הם חברה בסדר.

אבל בטיסות פנים בניוזילנד הם יחסית חדשים. נדמה לי שפחות משנה וההשקה שלהם לא הייתה הכי חלקה בעולם.

הם רגישים לתנאי מזג האוויר יותר מאשר אייר ניוזילנד וזה עלול להתבטא בביטול של טיסות וגם בנחיתות בשדות תעופה חלופיים (אני אומר את זה מניסיון אישי).

ברגע שדבר כזה קורה... הם לרוב מציעים אוטובוס משדה"ת בו נחתת (או שבו אתה נמצא) ליעד, וגם תלושים לארוחת צהוריים בזמן הנסיעה באוטובוס... במקרה שלי זה היה מכרייסצ'רץ לקווינסטאון (זה קרה פעמיים, יום אחרי יום)

בגדול, לא הייתי מתלבט הרבה בטיסות שנוחתות בשדה"ת של אוקלנד... לעומת זאת הייתי מעדיף לטוס אייר ניוזילנד כאשר אני טס לשדה"ת של קווינסטאון (יש להם מכשור עדיף, וישנם ימים בהם איירניוזילנד נוחתים בקווינסטאון וג'ט סטאר לא).

לי הם עלו על העצבים בטיסה הזאת. ומאז כשאני יכול לבחור לשלם 20$ יותר אני מעדיף אייר ניוזילנד. אם ההפרש יותר גדול... אז ההתלבטות כבר יותר קשה.
          ואני מסייג ואומר שהם לא חברה גרועה שאין לסמוך עליה. היו לי גם טיסות איתם שהיו בסדר. פשוט לעסקי טיסות הפנים בניוזילנד הם נכנסו בצורה מעט צולעמת. המקרה שלי היה לפני פחות מחצי שנה. אבל אולי מאז הם כבר קצת השתפשפו...
          • hai158
            hai158 נערך לאחרונה על ידי

בגדול לא צריכה להיות בעיה טסתי כ-5 פעמים עם ג'ט סטאר בתוך אוסטרליה (לא יצא לי לטוס איתם בניו זילנד), ולא הייתה שום בעיה. זוהי חברת תעופה שמציעה מחירים זולים מאוד- בדומה לחברות הפועלות באירופה. מומלץ מאוד אם חסכון זהו המפתח שלך בטיול. במידה ואתה סגור על התאריכים כבר, ממליץ בחום לעשות סקר שוק של כל החברות הפועלות באוסטרליה לטובת מציאת טיסה באותו יום. יכול להיות מאוד שתמצא מחירים זולים יותר בחברה אחרת כמו QANTAS למשל, למרות שהיא אמורה להיות יותר יקרה. הכל תלוי בתאריכים..
            • מרב NZ
              מרב NZ נערך לאחרונה על ידי

שים לב שהכרטיס הזול ביותר הוא זול כל כך מפני שאפשר לעלות למטוס עם תיק יד בלבד.
              וכן, כשמשלמים בזול גם מקבלים זול וזה אומר שיש לג'טסטאר עיכובים יותר מל-Air NZ וצודק אור כשהוא אומר שיש להם בעיה לנחות בקווינסטאון כשיש ערפל.
              וכל זה לא מונע מאיתנו מלהשתמש בשירות שלהם כי המחירים זולים משמעותית אם לא ממהרים להגיע בזמן ליעד. אם יש לנו זמן מוקצב - משלמים יותר וטסים ב-Air NZ.
              • zippi
                zippi נערך לאחרונה על ידי

JETSTAR
                היא חברת בת של קוואנטס. כך שהיא לא תפשוט את הרגל.
                לגבי ה-Saver צריך לקחת בחשבון שעל מטען משלמים, אי יכולת לשנות טיסה, בקיצור כרטיס נוקשה מאד, אבל אם מבחינה כספית טוב לך תיקח.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון