מסלול טיסה
-
אנחנו זוג מבוגרים שמתלנן להגיע לניו זילנד בסביבות אוקטובר לתקופה של כ-3 חודשים.כיצד הייתם מציעים לנו לטוס? בשל הטיסה הארוכה רצינו לעצור בדרך ל3-5 ימים. -
מסלול טיסהאפשרויות העצירה שבאפשרותכם לעשות:
במידה ותטוסו דרך קוריאה, תוכלו לטייל כמה ימים בבירה.
במידה ותטוסו דרך בנקוק עם אלעל או החברה הירדנית, תוכלו לטייל בבנקוק וסביבתה.
במדה ותטוסו לסינגפור, תוכלו לבלות שם כמה ימים.
ניתן גם דרך הונג-קונג, אבל לדעתי זוהי האופציה הפחות קורצת.
אלו 4 האופציות העקריות.
אפשרות נוספת, היא לטוס לדרום אפריקה, לעצור שם ולהמשיך אחר כך מזרחה לפרת שבאוסטרליה ומשם לניו-זילנד -
מסלול טיסהצריך לקחת בחשבון שטיסה עם סינגפור איירליינס כוללת עצירת ביניים באירופה (ציריך לדוגמא). משמע 3 טיסות לכל כיוון. היתרון - חברה נפלאה, אם לא הטובה ביותר שטסתי איתה.
אני לא יודע למה הונג קונג בעיניך זה האופציה הפחות מועדפת. אנחנו חזרנו עכשיו עם קתאי - המחיר היה הכי זול, הונג קונג מאוד נחמדה לעצירת ביניים וחברת התעופה טובה מאוד. החסרון מבחינתי היה טיסת אל על ל/מהונג-קונג, ועליהם יש לי רק דברים רעים להגיד...
הטיסה מתאילנד לניו-זילנד יכולה להיות עם תאי או עם קוואנטס. קוואנטס טובה יותר אבל יקרה יותר וכן חולקת צבירת נק' נוסע מתמיד עם אל על. כמו כן אני לא חושב שיש להם טיסה ישירה מתאילנד לניו-זילנד, אלא חייבת להיות עצירת ביניים באוסטרליה.
הכי טוב לדבר עם סוכן נסיעות טוב שאתם סומכים עליו שבאמת יבדוק בשבילכם את כל האופציות. -
מסלול טיסהאז בואי אני אגיד לך מדוע לא דרך הונג קונג
1. בגלל השילוב של אל על וקתאי - שילוב לא מוצלח.
2. אני רכשתי את השילוב הזה ,כאשר הכרטיס היה של קתאי, קתאי הזיזו טיסה כך שהקונקשין לא יכול לצאת לפועל , אני כשלושה חודשים ממתינה לתשובה מהם, לטיסה חילופית , אבל הם שמים עלי קצוץ , היום אנחנו כשלושה וחצי שבועות לפני מועד הטיסה ועדין אין לי תשובה.
אז אם כל הכבוד לחברת קתאי על הטיסות הנעימות שלה , אבל היא לא עומדת בהתחייבות שלה כלפי הלקוח, זו התעללות מה שהיא עושה לנו , להיות באי וודאות.
מסתבר שהזול הוא היקר.
נראה לי שהטיסות דרך קוריאה לא ראות בכלל . עם חברת קוריאן אייר , חברה אחת בלבד, היא גם נותנת לילה אחד חינם לינה והעברות.
ובמחיר סביר
אז בהצלחה
דין -
מסלול טיסהjprr, דברים קורים, מה לעשות, אותו דבר יכל היה לקרות בכל חברת תעופה.
יש כמה יעדים שבהם אפשר לעצור, הבחירה שלכם ולפי דעתי המקום שבו תבחרו לשהות לא עקרוני כי אני מניח שתמצאו עניין בכל מקום שבו תבחרו לעצור לקונקשן.
איזה חברה גם כן לא כך כל משנה, כמו שכבר אמרתי, דברים קורים, אין מה לעשות... -
מסלול טיסהנכון שדברים קורים, אבל ניתן לטפל בהם בהקדם ולא לתת ללקוח להישאר באי וודאות כחודש לפני הטיסה. -
מסלול טיסהאגב, היה לנו סיפור דומה עם סינגפור שנה שעברה שביטלו את הטיסה והיינו צריכים לדחות הכל ביום. יכול מאוד להיות שקתאי לא בסדר, אבל לדעתי האשם האמיתי פה הוא סוכן הנסיעות שלך כי זה התפקיד שלו (אלא אם זה הזמנה אינטרנטית). לא יכול להיות שדבר כזה נמתח 3 חודשים. אתה ברשימת המתנה ובגלל זה זה ככה?
ואני מסכים - השילוב של אל על וקתאי הוא לא אידיאלי. אל על פותחים את הדלפק שלהם בהונג קונג מאוחר ואתה תקוע בשדה תעופה עד 11:30, ואם אתה מגיע לדוגמא ממלבורן בטיסה שנוחתת ב-7 בבוקר, אז תשב ותחכה... אבל לטעמי הבעיה פה היא אל על ולא קתאי. בכל אופן לדעתי קתאי לא מתקרבים לקרסוליים של סינגפור.
אל על היא פשוט בושה וחרפה - רמת התחזוקה של המטוסים מהנמוכות שראיתי בחיי ורמת "הפינוק" במחלקת תיירים גרועה יותר מבמטוסים של חברות הלואו קואסט. אבל זה אני...