ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחיתה רכה בסידני....

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    739
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דורונוש
      דורונוש נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו מגיעים בקרוב לאוסטרליה אחרי חצי שנה בניו זילנד
      רצינו לדעת אם מישהו מכיר אכסנייה טובה ונעימה (לא המקום רועש או מפוקפק), במיקום טוב ולא יקרה מדי
      שנוכל להגיע אליה ממש אחרי הטיסה (אנחנו מגיעים אחהצ)
      מה עושים כשיוצאים מהשדה? לאיזה איזור נוסעים ואיך הכי קל להתנייד שם?
      האם מומלץ לשכור רכב בסידני או שהיא יקרה מדי? כדאי לחכות לערים קטנות יותר?

תודה רבה!! Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

נחיתה רכה בסידני....
        טוב קודם כל סידני זה לא ניו זילנד מבחינת אכסניות. זה לא שאין שם אכסניות טובות אלא שזה לא פשוט אחרת. סידני עיר מאוד גדולה ויש בה הרבה מאוד אזורים אפשריים. שניים מרכזיים - האזור של מרכז העיר - קרוב לאטרקציות, זה כולל כמה אזורים בהם CBD ואף קינגס קרוס (זה עשוי כן להיות "מפוקפק"): ג'ורג' סטריט, אליזבת' סטריט וכד'. אפשר גם להגיע לאזור בונדאי - אזור חביב מאוד על ישראלים בד"כ, ליד החוף, רחוק מהמרכז. אזור אחר שדווקא יכול למצוא כן בעינייך זה הגליב Glebe - פרבר נעים, שקט וירוק יחסית. הוא טיפה יותר רחוק מהמרכז אבל זה אזור נעים. תבחרי מה שמתאים לך.
        אני הייתי באכסניית Alfred Park Budjet Accomadation היא נמצאת בערך 5 דקות הליכה מהסנטרל סטיישן. האכסניה הייתה בסדר גמור, יחסית לא יקרה ועם תנאים טובים. זו אכסניה פרטית שמנוהלת ע"י הבעלים שלה (קצת כמו בניו זילנד...) ובסה"כ אחלה. כשאני הייתי שם אז רוב האנשים היו בריטים שעבדו בסידני וגרו שם. אפילו זה היה בסדר.

אפשר משדה התעופה ברכבת אבל אני חושבת ששאטל זה הכי הגיוני. בזמנו שאטל עלה 10$ ורכבת בערך 8.5. שאטל לוקח אותך עד האכסניה שלך. לא בטוחה אם הם מגיעים לבונדאי אבל בטוח אפשר לשאול. הגעה לבונדאי היא קצת יותר מורכבת כי הרכבת אל מגיעה לשם - צריך להחליף לאוטובוס.

את מתכוונת לשכור רכב כדי להיות בעיר עצמה? או אז בטח שאין סיבה לשכור רכב. אם בשביל היציאה מהעיר - תלוי לאן אתם נוסעים, אולי יש דרכים יותר נוחות מזה...
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון