משפחה ביאכטה בנמל חיפה
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפהמחוץ למעגן הגלים רוגשים יותר. רוח נעימה. מאיר מרים מפרש.
כלי שיט אחרים שעוברים לידינו גורמים ליאכטה לנוע לצדדים. לאף אחד (בינתיים) אין חשק לתת דרור לארוחת הצהריים...
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפהלאחר שעתיים נפלאות, רגועות ומשפחתיות אנחנו נכנסים חזרה לנמל ולמעגן.
מאיר מגיש קפה שחור מ-ע-ו-ל-ה וופלים. לא סתם הוא שמר את זה לסוף.
היה כיף וכיף שהיה. מומלץ ביותר.
10 בסולם זלמנוביץ.
אורה
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפההי אורה,
איזה רעיון שווה ובילוי משפחתי מיוחד!
שעתיים היוו מסגרת זמן מספיקה לעניין?
כמה אנשים יכולים להיות ביאכטה הזאת?
תודה על התמונות היפות (ואגב, העם דורש תמונה של מאיר והעיניים!
)
אוסי -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהאורה, איזה רעיון נחמד ליום הולדת משפחתי מיוחד. וחיפה, מהים, היא מראה נפלא!
נעה -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהאיזה כיף, איך הוצאת אותי מהגבעה באמצע היום ולקחת אותי לים הנפלא הזה.
זלמנוביצ'ים ממשיכים לשחק אותה בגדול.
קצת פרטים טכניים, איפה מזמינים, עלויות (אם אפשר), מספר מינימום של אנשים? תמונה של מאיר שזוף עם עיניים כחולות (טוב, לא חייבת).
תודה, תודה, תודה.
אלונה -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהגם אני במתלהבים..
אורה את לא מפסיקה להפתיע. יופי של רעיון.
גם אני אשמח לפרטים הטכניים.
ואם אפשר שאלה קטנה - כמה יכול להיות בעייתי למי שנוטה למחלת ים ?
האם השייט מהיר או רגוע?
איריס -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהרעיון מדליק לחגיגת יומולדת!
חייבים לחכות ל50?
מצטרפת למבקשים פרטים טכניים
ינינה
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפההיי אורה,
רעיון נהדר. יופי של דרך לחגוג יום הולדת! (ושוב מזל טוב!).
גם אני אשמח לקבל קצת פרטים .
תודה על השיתןף
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפהאורה,
נשמע נהדר.
שוב מזל טוב,
ענת
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפהמזל טוב! עשינו משהו דומה במסגרת משפחתית עם גיס שקנה יאכטה. היתה הפלגת פרידה - הוא ואישתו יצאו לים הפתוח לפני שנתיים וחצי וטרם שבו... -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהתודה לכל המברכות והמתעניינות.
אנסה לענות בקצרה על השאלות הטכניות. מצרפת את כתובת אתר האינטרנט דרכה הגענו ליאכטה הספציפית הזאת- שובל 2, שכאמור נהנינו בה מאד.
שעתיים בהחלט הספיקו לנו. זה היה לא יותר מדי ולא פחות מדי. נשארנו עם טעם של עוד אבל לא מאוכזבים, ולדעתי כך צריך להיות (לא רק בהפלגה).
הרשיון של היאכטה הזו הוא עד 14 איש. יש קטנות יותר ויש גדולות יותר. אנחנו היינו בדיוק במספר המתאים (אחרי שהסב והבנזוג ויתרו בשמחה מראש
).
התענוג עלה 300 ש"ח לשעה. כלומר 600 ש"ח בסה"כ. מחיר סביר והוגן לפי דעתי.
את מאיר תמצאו יושב מאחורי ענבר שלי שנוהג במרץ ביאכטה. בכוונה לא חשפתי פנים. נראה לי לא אתי... מצטערת לאכזב.
באתר שלו תמצאו הכל והכי כדאי פשוט להזמין שייט ולפגוש אותו
ואחרון אחרון - לא חייבים להגיע לגיל 50. זה סתם היה תירוץ
אורה -
משפחה ביאכטה בנמל חיפה
אורה,
תודה רבה על הרעיון המקורי והיפה, ושוב מזל טוב לאחותך, שחוגגת גם קצת איתנו
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפה
איזה רעיון מקסים ומקורי לבילוי משפחתי!
כל הכבוד!
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפההי אורה,
נראה שנהינתם מאוד. אנחנו גם עשינו הפלגה כזו במסגרת קצת אחרת. בשבילי זו הייתה חוויה מיוחדת לראות את הכרמל מכיוון הים, והתמונות היפות שלך הזכירו לי זאת. בכלל להיות בים זו הרגשה נפלאה.
תודה.
כרמית.
אם יש עניין, אני יכולה לספר על ההפלגה ביאכטה שעשינו לקפריסין בשנה שעברה.
-
משפחה ביאכטה בנמל חיפההיי אורה
אחלה של בילוי.
אני יכול להגיד שראיתי את חיפה מהים מאות פעמים.
מהיאכטה הזאת היא נראית יפה במיוחד.
אנחנו רק מחפשים סיבות למסיבות.וטוב שכך.
מזל טוב לאחות ועכשיו נחכה לתמונות מפיטר.
ג'מוס -
משפחה ביאכטה בנמל חיפהזיוה ושירלי - תודה רבה על התגובות. וכמו שכתבתי כבר - היה באמת נפלא ורגוע ואני ממליצה בחום.
כרמית - את יודעת, לי דווקא היתה רתיעה בתחילה, כשעלה הרעיון. ככל שהתקרבנו למעגן הדייג התחלתי למלמל מתחת לשפם "אולי נגיד לו שיהיה רק שעה", "אולי נקצר", "אני עולה על זה רק בגלל שעדיף שאובד לי בים יחד עם 3 ילדיי, מאשר אשב שעתיים דאוגה על החוף" ועוד מיני משפטים "אופטימיים" שכאלה. אולי זאת הסיבה שבסוף ההפלגה התגלתה כהנאה צרופה
יותר מנשמח (ואני מרשה לעצמי לדבר בלשון רבים) אם תספרי חוויות ותעלי תמונות מהפלגתכם לקפריסין!!!
ג'מוס - אכן כן. אתה פיראט. זה ידוע כבר (דרך אגב, איפה הפיראט השני, ליאור, מסתתר? אולי יצא למסע צילום במצלמה החדשה...). שמחה שבכל זאת הקדשת מזמנך ויצאת להפלגה הקטנה והסולידית הזו ביחד איתי.
מבטיחה להתחיל כבר מחר חזרות ואימונים על המצלמה עם הגברבר הצעיר לקראת הנסיעה שלו. בטוח יהיה במה לשתף כשיחזור.
אורה -
הפירט הגיעאורה אחותי יפה לך על הים
כיף לכם שנהנתם
וזה מזכרת קטנה
איזה צעירים ויפים הם היו
ואיזה מילים ירון לונדון כתב -
הפירט הגיעאיך? איך זה שכשקוראים לך אתה מיד מופיע?
תודה על השיר הנהדר! אחד האהובים. באמת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות