ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בפוקט

פורום תאילנד
    4
    4
    1149
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Neta85
      Neta85 נערך לאחרונה על ידי

באיזה איזור מומלץ לקחת מלון בפוקט?

כתבתי כבר שקצת הרתיעו אותי חוות הדעת השליליות על פוקט לאחרונה, אבל החלטנו כן לשלב אותה, אז איפה הכי נעים לשהות? או אולי איפה לא נעים וכדאי להתרחק?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nat34
        nat34 נערך לאחרונה על ידי

לינה בפוקט

אם את  הולכת עם בן זוג אז מציע לך לא לישון באזור של פאטונג אלה באחד החופים השקטים יותר,אישית אני אוהב את חוף קאטה

• 72amalia
          72amalia נערך לאחרונה על ידי

לינה בפוקט

כמו כל דבר אחר - לגמריי עניין של דעה אישית. אני אישית לא מסכימה על ה"עליהום" שעשו כאן על פוקט בזמן האחרון. היא מה שהיא: גדולה, הרבה אנשים, יש בה מרכז גדול והמוני (פאטונג) ועוד כל מיני דברים.... מי אמר שזה רע?

אני ישנתי בכל מיני חופים (לא בפאטונג) ולכל אחד יש אחד יש את הקסם שלו. אני חושבת שאם תקחו מלון טוב באיזור שמתאים לכם מבחינת מה שקורה מסביב יהיה לכם נהדר ותהנו. (אם אתם אוהבים להיות באקשן אז תקחו בפטונג או ממש ליד, אם אתם מחפשים יותר שקט ופחות צפיפות קחו בחופים המרוחקים יותר)

• נדב הרגיל
            נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

לינה בפוקט

לאחרונה קיימת בפורום תכונה שמשווה את העומסים התיירותיים בחוף פאטונג לעומסים הקיימים במנהטן, לונדון, בייג'ין וכו'. תכונה זו אינה צודקת לטעמי!

קצת פרופורציות ומידות נכונות. גם האזורים הלא מרכזיים של חוף פאטונג שקטים יחסית ולא בכדי פוקט הוא יעד תיירותי מהשורה הראשונה בעולם.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון