לינה בפוקט
-
באיזה איזור מומלץ לקחת מלון בפוקט?
כתבתי כבר שקצת הרתיעו אותי חוות הדעת השליליות על פוקט לאחרונה, אבל החלטנו כן לשלב אותה, אז איפה הכי נעים לשהות? או אולי איפה לא נעים וכדאי להתרחק?
-
לינה בפוקטאם את הולכת עם בן זוג אז מציע לך לא לישון באזור של פאטונג אלה באחד החופים השקטים יותר,אישית אני אוהב את חוף קאטה
-
לינה בפוקטכמו כל דבר אחר - לגמריי עניין של דעה אישית. אני אישית לא מסכימה על ה"עליהום" שעשו כאן על פוקט בזמן האחרון. היא מה שהיא: גדולה, הרבה אנשים, יש בה מרכז גדול והמוני (פאטונג) ועוד כל מיני דברים.... מי אמר שזה רע?
אני ישנתי בכל מיני חופים (לא בפאטונג) ולכל אחד יש אחד יש את הקסם שלו. אני חושבת שאם תקחו מלון טוב באיזור שמתאים לכם מבחינת מה שקורה מסביב יהיה לכם נהדר ותהנו. (אם אתם אוהבים להיות באקשן אז תקחו בפטונג או ממש ליד, אם אתם מחפשים יותר שקט ופחות צפיפות קחו בחופים המרוחקים יותר)
-
לינה בפוקטלאחרונה קיימת בפורום תכונה שמשווה את העומסים התיירותיים בחוף פאטונג לעומסים הקיימים במנהטן, לונדון, בייג'ין וכו'. תכונה זו אינה צודקת לטעמי!
קצת פרופורציות ומידות נכונות. גם האזורים הלא מרכזיים של חוף פאטונג שקטים יחסית ולא בכדי פוקט הוא יעד תיירותי מהשורה הראשונה בעולם.