ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    מה לארוז?

    פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    1918
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דנה19
      דנה19 נערך לאחרונה על ידי

      אז ויזה כבר יש, כרטיסי טיסה גם, תיכנון כללי מוכן!
      ועכשיו- מה אני צריכה לקחת איתי? שק"ש כדאי או לא?ואוהל? איזה סוג נעליים?בגדים קצרים או ארוכים? ומה עוד?

      התיכנון הוא אוקטובר נובמבר בחוף המזרחי בלבד, הסגנון הוא חופים,נופים,טיולים קצרים, בילויים... אני מאוד אצטער אם לא יצא לי לפחות פעם אחת לעשות קמפינג (למרות שהבנתי שבפרייז'ר איילנד זה מה שעושים ואני מתכננת להגיע לשם). וחוץ מזה מתכננת רק אכסניות.

      אז במה עליי להצטייד?

      תודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Or
        Or נערך לאחרונה על ידי

        מה לארוז?
        בגדול, את מתכננת רק אכסניות. אז אין סיבה מיוחדת להביא שק"ש.
        (אלא אם כן את מתכוונת לצאת לטראקים, אבל ממה שהבנת את מתכוונת בעיקר לבלות באכסניות בחוף המזרחי של אוסטרליה)

        לפני טיול מאורגן בפרייזר איילנד אפשר לקחת שק"ש מהשכרה... כך שאם את לא מתכוונת להשתמש בו יותר מזה, אני לא רואה סיבה רצינית. (יש כאלו שלא אוהבים את המצעים של האכסניות, ולכן ישנים בשק"ש- במקרה כזה ואם לא מתכוונים לישון בשטח אפשר גם להסתפק בציפה).

        אמרת שאת מתכוונת לישון באכסניות, אז למה אוהל? את הרי אמרת שאין כוונה להשתמש בו.

        נעליים? למה לא?! לפי מה שכתבת אני לא מוצא סיבות להביא נעלי טיולים רציניות יחסית. אבל אני משער שכן תרצי לצאת לאיזה טיול בהרים הכחולים, או בכל מיני איזורים ושמורות אחרים, יכול להיות שרק טיולים יום, אז בכל זאת כדאי להביא נעליים מתאימות... נעלי ספורט מינימום, משהו קצת יותר רציני גם יהיה תוספת מבורכת (ושוב, אם יש כוונה לצאת לטראקים יותר רציניים, תביאי נעליים יותר רציניות, זה חשוב).

        באוקטובר, עדיין יכולים להיות ערבים קרים בחלק הדרומי של החוף המזרחי, אז בהחלט כדאי להביא קפוצ'ון, מעיל גשם... ואם בחוף המזרחי, אז מכנס ארוך או 2 לא יזיקו. צריך לזכור, שבסופו של דבר נוסעים לאוסטרליה, אז לא בטוח יהיה זול, אבל אפשר לקנות אם חסר משהו.

        קשה לי לחשוב על יותר מדי דברים, לי זה נשמע כאילו את יוצאת לטיול שנתי ארוך, תבלי יפה.

        נ.ב., כן, להביא גם מטענים, ומתאמים לחשמל.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גלעד ש
          גלעד ש נערך לאחרונה על ידי

          מה לארוז?
          דבר ראשון אני אתן לך הטיפ הכי טוב שקיבלנו לפני הטיסה - תארזי כאילו את נוסעת לשבוע! אני מניח שאת נוסעת עם תרמיל ויש מכונת כביסה בכל אכסניה, לכן למען הגב שלך ולמען קלות הטיול שלך - תארזי בחוכמה.

          אני מסכים עם כל מה שאור כתב. בשביל הליכה פה ושם לא הייתי טורח לקנות (או לסחוב) נעלי הליכה, מספיק נעלי ספורט. כמו כן, בשביל קמפינג אחד או שניים, לא הייתי נסחב עם שק"ש כל הטיול, תמיד אפשר להשכיר.
          אגב, פרייז'ר, אמנם רוב האנשים עושים שם קמפינג, אבל יש שם גם מקומות מסודרים לישון בהם אם תבחרי בזה (כמובן שבעלות גבוהה יותר מקמפינג).
          גם באמצע הקיץ ירד גשם, אז בוודאי באוקטובר, לכן כמו שאור אמר - כדאי להצטייד במעיל גשם או פליז.

          ולסיום (ותסלחי לי על הנימה השופטת) - חודשיים בחוף המזרחי? לא חבל לעבור מחוף לחוף, ממסיבה למסיבה ומאכסניה לאכסניה? עד אוסטרליה בשביל זה? אפשר לנסוע לקפריסין, יותר זול... למה לא לשלב חלקים נוספים מאוסטרליה המדהימה? אאוטבק, טזמניה, מערב... נקודה למחשבה.
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • דנה19
            דנה19 נערך לאחרונה על ידי

            מה לארוז?
            תודה על הטיפים והעזרה!

            אני בונה על אכסניות בעיקר כי לפי מה שהבנתי זה מה שאני אמצא, אני בלי רכב ולכן אין לי כל כך איך להגיע לאתרי הקמפינג.
            במידה ואגיע למקום ואצטרך לבחור-קמפינג או אכסניה- אני הולכת על קמפינג.
            כנ"ל לגבי טיולים- במידה ואגיע למקום ותהיה לי אפשרות לצאת לטיול (יום או יותר)- אני הולכת על זה.

            זה לא בדיוק חודשיים, יותר חודש וחצי. והנסיעה לאוסטרליה היא בעיקר לצורך ביקור משפחתי ועל הדרך טיול בחוף המזרחי, ולכן אשמור את קפריסין לפעם אחרת Smile הייתי שמחה לראות עוד אזורים אבל אין לי מספיק זמן..
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×