יעד מומלץ לטיול באירופה
-
אנחנו זוג המעוניין לנסוע לסופשבוע ארוך באירופה. ביקרנו בפראג, בבודפשט ונהננו מאד. אוהבים את אירופה הקלאסית אך פתוחים להמלצות אחרות. האם יש לכם המלצה מעניינת?
ערים מומלצות? מלונות מומלצים? תודה. -
יעד מומלץ לטיול באירופהבוקר טוב רוני-לי,
למתי החופשה(קר עכשיו באירופה)האם חופשת חורף?לכמה זמן??
אמה -
יעד מומלץ לטיול באירופההיי אמה,
כף לראות שם מוכר.
זוכרת אותך מהנסיעה המשפחתית שלנו להולנד- בלגיה לפני כ-3 שנים. אלופה בענייני בלגיה, ענית לנו ועזרת לנו מאד.
לשאלתך, חשבנו על סופשבוע מרביעי-ראשון בשבוע האחרון של נובמבר או אחרי חנוכה (אם כי אז כבר יהיה קר מאד). חופשה זוגית, נינוחה ולא מייגעת. עם זאת לראות, להרגיש אוירה. היינו בפראג, נסענו עצמאית לצאסקי קרמלוב- היה מקסים, פחות אוהבים ערים סופר מודרניות. ההחלטה על חופשה היתה ספונטנית ואם יהיה משהו אטרקטיבי- ניסע.
ללא קשר, מניחה שנשמע ממך שוב- מתכננים טיל משפחה בקיץ הקרוב לשבועים לאירופה, זה הפרוייקט היותר משמעותי.
אודה לך על תשובתך.
איריס (בכינוי רוני-לי) -
יעד מומלץ לטיול באירופההי איריס(רוני לי)אלופה אני ממש לא,אבל שמחה אם עזרתי
מה דעתך על ברצלונה?חמה יותר,תוססת ולא מידי גדולה.כל עיר גדולה אירופאית וגם קטנה יכולה להתאים לטיול זוגי.לא חייבים לקחת דיל,אפשר גם לתפוס טיסה מוזלת ולהסתדר עם המלון לבד.כך אפשר לטוס למינכן ולטייל בעיר וגם סביבה בתחבורה ציבורית או לקחת רכב לטעם מדרך הרומנטית,או לרדת לכיון אוסטריה.וינה-תהיה נהדת.תראו לפי הצע הטיסות והדילים.בודפשט=גדולה יותר ולטעמי גם טעימה יותר מפראג
.תראי באשכולות קרובים את,בודפשט בשלג,כאן.
חופשה נעימה,
אמה -
יעד מומלץ לטיול באירופהשלום,
מומלץ לשקול את ברלין. יעד מדהים ! -
יעד מומלץ לטיול באירופהאמה,
תודה.
נראה לי שנשקול לחיוב את נושא וינה. -
יעד מומלץ לטיול באירופההיי רוני-לי
גם רומא זו אופציה טובה ל-3-4 ימים.
לדעתי יש המון מה לראות בברלין וזה קצת כמו לטוס ללונדון לסופ"ש, או במילים אחרות - לא ממש ממצה ועושה תחושה של עוד קצת.
-
יעד מומלץ לטיול באירופההרבה ממליצים פה על האלפים הצרפתים.
אנחנו נוסעים השנה לאלזס ולדרך היין.
8-11/12 יהיה פסטיבל האורות בליון.
כל האזורים הנ"ל מלאים אווירת כריסטמס.
שווה לשקול...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות