חוף מזרחי לשבוע בלבד
-
אני מגיע לאוסטרליה לשבוע בלבד
אהיה איזור בריסבן
מחפש המלצה לטיול לאורך החוף עד סידני
אני ממש לא סגור על מה רוצה לעשות (טבע , טרקים , הכל.., בטוח ה שפחות בעיר
יכול לשכור רכב
אפשר גם להאריך לעד עשרה ימים
-
חוף מזרחי לשבוע בלבדלא כתבת מתי תגיע, זה יכול קצת לשנות, בכל מקרה אני לא הייתי בוחרת לנסוע מבריסביין עד סידני בשבוע. הייתי נשארת באזור בריסביין, נוסה, פרייז׳ר איילנד, אולי גולד קואסט ושמורת למינגטון. שבוע בין בריסביין לסידני זה נסיעות של כמה שעות כל יומיים, כשבדרך עוצרים לכל היותר ב-2-3 ערים. זה גם יכלול עוד נסיעה אחת ארוכה במיוחד. בקיצור, חלק גדול מהזמן בנסיעה, אם אתם נוהג אז על אחת כמה וכמה.
-
חוף מזרחי לשבוע בלבדמסכים עם שקד. בשבוע עדיף לך להתמקד באזור בריסביין - בריסביין עצמה חביבה ביותר, בקרבתה יש את מורטון איילנד (אי חול שמזכיר מעט את פרייז'ר איילנד) ושמורת למינגטון. הגולד קואסט שווה ביקור. כל אחד מאלה הוא יום טיול מה שכבר מביא אותך לארבעה ימים. תוסיף עוד יום יומיים בנוסה (יש שם מסלולים יפים מאוד בטבע וחופים יפים) וזה לבדו שבוע.
אפשרות אחרת, כמו ששקד ציינה, היא לבקר בפרייז'ר איילנד (נשמע לי קצת רחוק ומצריך יותר מדי זמן ביחס לשבוע אבל ללא ספק מקום יפיפיה).
עם זאת, אם אתה רוצה לנסוע מבריסביין לסידני בשבוע, ולהקדיש חלק ניכר מהזמן לנסיעות, אפשר לעצור בדרך בגולד קואסט, ביירון ביי, וככל שיותר הזמן גם קופס הארבור ופורט מקוויארי.