ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול טיול לאוסטריה

פורום אירופה
    12
    24
    9653
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doitchmoti
      doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול לאוסטריה
      אני מסכים אתך .כשהנך בשטח תמיד יש שנויים ולעתים גם אלתורים בגלל תנאי מזג אויר ,פקקי תנועה שעון מעורר ששכח לצלצל בבקר.עיפות או כל סיבה אחרת.ואגב אני כבר מטייל שנים רבות ואנו עושים שנויים במידת הצורך.לגבי הישיבה בבית קפה .אנו לא הטיפוסים לכך מה גם שאת הקפה שהצעת אולי נוכל לשתות.אבל את העוגה שהצעת לא נוכל לאכול .מכיוון שאנו אוכלי כשר.
      בכל מקרה תודה על התיחסותך.
      ערב טוב
      מוטי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • doitchmoti

מסלול טיול לאוסטריה
        תודה על התשובה .הטיולים שלנו בחו"ל אינם מיועדים לנופש.סוג הטיולים שלנו הינו שונה אנחנו אוהבים ללכת הרבה.ולראות נופים אתה אולי תתפלא בטיולים שלנו אנחנו הולכים רגלית בין 10 ק"מ ל-15 ק"מ ביום כך שטיול קשה לא מפחיד אותנו להפך אנו נהנים מכך.כאן בארץ אנו נחים לאחר הטיול.לפי מה שבדקתי במפות המסלול שלנו אינו עובר את ה-250 ק"מ נסיעה ביום.וחלק מהקומות שציינתי הם רק מקומות לציון שאנו מנווטים נכון את הדרך ולכן נראה לי ש-70% מהמסלול כמעט וודאי שנצליח לעשות,במזג אויר סביר.ואם לא נצליח לעשות 70% אנחנו עדיין צעירים רק בני 59 ותהיה לנו סיבה לנסוע פעם נוספת ולהשלים את החסר.
        תודה וערב טוב
        מוטי
        • doitchmoti

מסלול טיול לאוסטריה
          ג'מוס שלום
          אולי ניפגש בשדה התעופה אבל אנו בע"ה טסים בחברת אל על .אל פי התגובות שקיבלתי גם את המקומות שאני רוצה לבקר בהם לא אספיק אז כיצד אספיק את המקומות הנוספים שציינת.אני מבין שהמקומות שציינת נמצאים בצד הגרמני.ולכן אשאיר אותם לטיול נפרד בגרמניה.אגב המסלול שלי נבנה על פי שתי מדריכי טיולים שניסיתי לשלב ביניהם הראשון אוסטריה של יעקב רוזמרין שכפי שכבר ציינתי הוא מחלק את המסלול ל-10 ימים.אומנם אצלו הסדר קצת שונה.הוא מתחיל מאלפים האוסטריים ומסיים בזלצבורג.והספר השני פספורט לאוסטריה.שמתחיל מזלצבורג ומסיים באלפים האוסטריים.בכל אופן עד אוגוסט יש לי זמן.וכנראה אעשה עוד שנויים קוסמטיים בתוכנית.כמו אולי קיצור יום בוינה וויתור על גרץ.ובמקומם להתמקד יותר באיזור האגמים ובאלפים
          תודה מוטי
          • limi14
            limi14 נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול לאוסטריה
            מוטי,

סחתיין Very Happy Very Happy Very Happy
            אנחנו צעירים מכם בכ20 שנה, ואני מתקנאת ביכולת לצעוד בכל יום 15-10 ק"מ, לנהוג כ 250 ק"מ וגם להנות מזה!
            לכו על זה (תרתי משמע)!
            בילוי נעים (ונשמח לשמוע חוויות של אחרי),
            לימור
            • 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון