כילה או אוהל בשביל ישראל
-
אני מנסה למצוא מקומות לחסוך במשקל. בין אוהל וכילה הפערי משקל עצומים. הייתי רוצה לדעת אם בשביל ישראל, כילה במקום אוהל מאפשרת לי שינה טובה ואם היא בכלל מתאימה לשביל. אני לא אחד שמתפנק, אבל בטח לא מתכוון לסבול במשך קרוב לחודשיים. -
רק שלא ציינת באיזו עונה אתה מטיילבכל מקרה אם אתה לא מטייל בעונה גשומה כילה עשויה להפסיק, לא תמיד יש גם בה צורך. -
כילה או אוהל בשביל ישראלבחודש הבא. תודה. -
כילה או אוהל בשביל ישראלאם אתה מתחיל מהדרום, כילה בהחלט תספיק, אך תזדקק לשק"ש איכותי שיאפשר לך לישון בחניונים סחופי רוח בקור החורפי של הנגב.
אם אתה מתחיל מהצפון, תוכל לוותר על האוהל ע"י תכנון נכון של לינה במקומות מקורים או אצל מלאכי שביל.
שים לב שהכילה, ללא אוהל, תדרוש אמצעים נוספים (אך בעלי משקל זניח יחסית לאוהל) להצבתה מעל השק"ש: חבלים דקים,מוטות (אני השתמשתי במוטות ההליכה שלי) וכו'. -
כילה או אוהל בשביל ישראלאני מתחיל מהדרום בסוף החודש הבא.
יש לי שק"ש סביר+. השאלה אם בדרום, בתקופה בה אהיה שם, הקור יהיה סביל עם שק"ש בינוני. לא בא לי לסבול מקור, אף על פי שאני ממש לא אחד שסובל מקור. -
שק"ש טוב וכיסוי נגד הטל עשויים להספיק -
כילה או אוהל בשביל ישראלאני עשיתי את שביל ישראל באפריל שנה שעברה בלי אוהל ועם כילה שהשתמשתי בה פעם אחת. היו כמה לילות שהיה קצת קר אבל אם יש לך שק"ש טוב אני ממש ממליצה לוותר על האוהל- משקל מיותר!
אני לא הרגשתי צורך להשתמש בכילה, אבל הלכתי רק מהצפון עד מצד תמר, אולי בדרום זה יותר שימושי? -
כילה או אוהל בשביל ישראלשק"ש סביר יכול להספיק. קח איתך גם כירבולית פליס פשוטה למקרה של לילות קרים מאד, ועם התחממות הימים לאורך השביל- שלח אותה הביתה או תשאיר אצל חברים/מלאכי שביל. -
כילה או אוהל בשביל ישראללדעתי ניתן להסתדר עים יריעה אטומת מיים דקה בגודל 2.5מטר * 1.5 מטר
נלתפור 4 פינות ועים חוטי דייג של 0.5 ממ באורך 2 מטר יתנו מענה מצוין לטל בבקרים , לרוחות ולגשם קל . היתרון הגדול - מישקל המחסה 300 גרם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות