שאלות לגבי שבוע בטזמניה
-
אני וחבר שלי רוצים לעשות שבוע בטזמניה באמצע מרץ ויש לנו כמה שאלות לגבי הגעה, טיולים מאורגנים, זמן הטיול ועוד.אנחנו בקטע של לראות כמה שיותר, לא אכפת להתכלב באוכל ושינה כל כך..
1. חבילות טיולים- איזה חברות הכי מומלצות? האם זו האופציה הכי זולה? כולל טיסה? השכרת רכב זה אולי יותר טוב לשבוע?
2. האם כדאי לנצל את כל הזמן לאוברלנד טראק? שמעתי שזה טראק שחוצה את טסמנה. יש חבילות טיולים במיוחד לטראק? מישהו יודע אם צריך להוסיף עוד כסף לטראק בחודשי הקיץ?
3. אם אנחנו מחליטים לדחות את הטיול לחושדיים יותר מאוחר (מאי), האם המזג אוויר נהיה גרוע?
4. בכללי אני אשמח אם מישהו יגיד איזה טיול שהם עשו באיזור כדי שאני אוכל לקבל רעיון כללי.
תודה
-
שאלות לגבי שבוע בטזמניהקודם כל אני מקנא בך, בתור אחד שהיה בטזמניה שנה שעברה והעביר בה שבועיים, אחת המדינות שהכי השפיעו עלי בטיול מבחינת נופים וחוויה כללית.
טזמניה מדהימה ומגוונת מטרקי יום מדהימים ועד לטרק האוברלד שלא בדיוק חוצה את טזמניה אלא נמצא במרכזה בפארק הלאומי קריידל מאונטן ומסתיים בפארק הלאומי לייק סיינט קלייר.
טסנו בעיקר לעשות את האוברלנד, אם אתה טס לעשות אותו מומלץ לנחות בלנססטון ולהמריא בחזרה מהוברט, הטרק עצמו נמשך כ-6 ימים והוא די קשוח, הם מבחינת השטח הלא קל והבוצי והתחזוקה הדי רעועה שלו(מבחינת שבילי עץ, לא מסודר כמו בנ"ז), הטרק מתחיל בקריידל מאונטן(בפארק הלאומי) ונגמר באגם סיינט קלייר, הטרק בנוי על בקתות, הטרק הוא יחסית יקר ועלה כ-200 דולר לכל הבקתות, יש אופציה לעשות את הטרק גם באוהלים ולהוזיל אותו, בכל מקרה הוא טרק מדהים ביופיו והטיולי יום שלו מדהימים(מומלץ לטפסלהר הגובה המדינה , הר אוסה) אם תרצה עוד שאלות ספציפית עליו שלח לי הודעה.
בגדול: הכי חשוב בטרק הזה זה לבדוק איך אתם מעבירים את שאר הציוד שנשאר מאחורה להוברט, יש שלל חברות שעושות את זה, אנחנו יצאנו בנזק כי בתאריך שהזמנו לא הייתה אף חברה שמעבירה והיינו צריכים להזמין ספיישל שעלה לנו קצת יותר מהרגיל.
המזג אוויר בטזמניה מאוד לא יציב, אנחנו עשינו את הטרק ב25 בינואר והיה לנו 6 ימים של מז"א מושלם(מה שלא שגרתי באזור).
בכל מקרה מלבד האוברלנד, החוף המזרחי מדהים bays of fire החוף המערבי מדהים, כל המדינה הזו מדהימה ופשוט תתחיל לחקור אותה ולתזמן זמנים.
-
שאלות לגבי שבוע בטזמניהעוד המלצה לגבי טיסות? טיולים מאורגנים? התניידות עם אוטו, שכור? תודה