-
אני יכול להוציא כרטיס סטודנט גם אם אני לא סטודנט ? מן תיכמון ישראלי שכזה ? -
תברר באיסתאאם יש לך אישור שסיימת תואר בשנה האחרונה לפי דעתי יתנו לך להוציא כרטיס סטודנט באיסתא. ניתן לך רמז - מה שחשוב זה התמונה לא השם (עמית המנהל יהרוג אותי על זה). מכחיש כל קשר -
תגידו:Re2 אפשרויות לפניך... להירשם ללימודים ולהוציא כרטיס סטודנט ואז לבטל את הרישום...או להוציא באיסתא כרטיס תלמיד!!! STUDENT ולא תאמין כמה האירופאים והאוסטרלים לא שמים לב -
תגידו:Reלהרשם ללימודים ולבטל זה קצת מוגזם ויקר לעומת ה- 20 שח שזה עולה בבנקוק. לא? -
לאאאאאאהכרטיסים המזוייפים מתאילנד כשמם כן הם, מ ז ו י פ י ם ! ! מספיק מטיילים עשו לנו הישראלים שם רע בעולם עם כל מיני זיופים, רמאויות ו`סתם` עבירות על החוק. ההנחות שמקבלים על כרטיסי סטודנט לא שוות את המאמץ. גם לא עוגמת הנפש של המטיילים הישרים שעוד ירצו לטייל שם -
תגידו:Reגם עולה 20 שקל בבנקוק ואם אתה לא עובר שם אז אופיר טורס ראשון מוכרים לך ב 100... -
לאאאאאא:Reבנוסף נתרלתי בלא מעט מקרים שלא הסכימו להתייחס לתעודת סטודנט אמיתית או לא, כי גם הדורמנים כבר היו בתאילנד והם יודעים שאפשר לקנות שם תעודה מזויפת ב 1000 באט בערך. חוץ מזה שההנחות לא כאלה משמעותיות - ואפשר לקבל אותן גם עם כרטיסים אחרים כמו BBH או HIT או VIP