אתר airbnb
-
אתר airbnbיפעת - איפוא בסלובניה, שתפי אותנו בבקשה.
-
אתר airbnbהיי יונית
אני אשים את הכובע של ג'מוסיק (מקווה שהוא מרשה לי) ואענה לך על שאלתך:
אני נוטה להאמין שאולי גם ללא חדות העין והערנות , בעל הדירה היה מודיע ובמקרה המדובר, רק סביר וזה היה קורה די צמוד לתאריכי הנסיעה.
התגובות על המשכיר הספציפי באתר היו כל כך חיוביות ורבות שהסקנו שכל ההתנהלות הייתה בתום לב, וכך גם הרושם שנוצר בהתכתבות עימו, רושם מאוד חיובי.
בכל אופן, ובזכות הערנות, וכפי שג'מוסיק רשם, היה מספיק זמן למצוא לינה חלופית, (תחילת דצמבר ,כשהנסיעה היא בפברואר) ולהיווכח פעם נוספת שהמשפט "הכל לטובה" הוא עובד, והמקרה המדובר הוא המקרה של סוף טוב.
המצב של "אתה מגיע ואין דירה" הוא לא היה קורה , כי מקסימום הינו מצטופפים ששתינו בדירתו השנייה שהוזמנה אצל אותו משכיר. אבל, כן מומלץ ללמוד מהמקרה להיכנס לאתר אחרי שמזמינים ומידי פעם לבדוק שהכל כשורה. ואין סיבה שזה לא יהיה כך.
האחריות של האתר היא "לתת פלטפורמה" למרתה ולביל (זה לא המקרה של פיליפ
) , כי מרתה, ביל וגם פיליפ לא תמיד מעדיפים לנהל את פעילות ההשכרה שלהם באופן עצמאי לחלוטין ואז לך כשוכרת יש קושי לאתר אותם, (וזה מענה לשאלה מהו היתרון), אלא מעדיפים לפעול באתר בית כמו airnbnb, והאתר הולך ותופס תאוצה, בצדק יש לומר. האתר לטעמי נהדר ואפשר למצוא בו מקומות לינה מצוינים. כשאת בוחרת בנכס בתנאיי שכירות גמישים כמו שהיה במקרה דנן (באתר יש עוד סוגים שונים של אפשרויות ביטול שמאפשרים לך ראש שקט במקרה ו..) , את הכסף את מקבלת בחזרה, כל מה שאת מפסידה זה עמלה של האתר , שהיא לא מהותית ביחס לעלות הטיול. כך, שלמעשה אין ממה לחשוש. אלא דברים שקוראים. ועלולים לקרוא גם בשכירות ישירה . בעלי הנכסים עלולים להחליט לעשות שינוי יעוד של הנכס שלהם וזאת מכל מיני סיבות , ואם הם מחזירים את מלוא הכסף בחזרה במקרה ש.. זה נשמע fair enough
שבת שלום
-
אתר airbnb1. איך אני יודעת מה המדיניות הביטולים של המשכיר?
2. בנוסף הכסף נלקח מהחשבון עוד לפני שדיברתי עם המשכיר אז אם אני מצליחה לסגור איתו מכיר יותר נמוך איך האתר יודע?
3. כשאני נכנסת לbook it רשום לי שהדמי מיסים של האת בחינם, זה הגיוני?