ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה באירופה שאלה חשובה

פורום אירופה
    4
    5
    1418
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gil2266
      gil2266 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני נמצא באירופה לצורכי עבודה אני לאא אישורים יש לי בידי ויזה תייר השאלה מה קורה 3 חודשיים שאני רוצה לצאת מאירופה אם זה בעיה לצאת אחרי 5 חודשיים

ואם כן אם יש אפשרות לצאת למדונות כמו אנגלית או הנדורה ולחזור ?

ישמח לעזרה תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

ויזה באירופה שאלה חשובה

תצא אחרי 5 חדשים ולא אחרי 3, אתה אוטומטית נכנס לרשימה שחורה ולא תורשה להכנס לאיזור מדינות השנגן למשך 5 שנים לפחות.

אנגליה ואנדורה שתיהן אמונות על אמנת השנגן. (גם נורבגיה ושוויץ שאינן נמנות עם האיחוד הארופאי)

אחרי 3 חדשים אתה צריך לצאת מאזור השנגן. לגבי חזרה, תבדוק אם קיים מועד 'צינון' אחרת לא תוכל להכנס חזרה בטרם חלף מועד הצינון.

ובכלל: במדה ואתה עובד ללא אישורים ותתפס, אתה צפוי להקנס ולסילוק מאיזור אמנת השנגן לשנים רבות.

• lbd
          lbd נערך לאחרונה על ידי

ויזה באירופה שאלה חשובה

בהמשך לקודמי, מותר לשהות באיזור שנגן 90 יום מתוך 180. לכן גם אם תצא מהאיזור לפני תום 3 חודשים(למשל לארץ), תוכל לחזור רק אחרי שלשה חדשים נוספים.

• gil2266
            gil2266 נערך לאחרונה על ידי

ויזה באירופה שאלה חשובה

קודם כול תודה על העזרה 

שאלה נוספת ישמח אם תוכלו לעזור 

במידה ואני יוצא לבריטניה האם תהיה לי השרת שהייה חדשה לברטניה או שזה תחת אותה אשרה שנכנסתי לאיחוד הארופי?

תודה ...

• גיא רוזנבלום
              גיא רוזנבלום נערך לאחרונה על ידי

ויזה באירופה שאלה חשובה

היי וערב טוב,

קודם כל גם אני מתכוון להיות באירופה כשלושה חודשים ושאלתי על הנושא לפני כמה זמן.

גם אותי הטריד העניין, אבל מסתבר שיש ויזות שונות לבריטניה ולמדינות אמנת שנגן.

לידיעתך, אנגליה לא נמצאת באמנת שנגן, ואליה ישנה ויזה נפרדת שאורכה גם כן 90 יום. כלומר שברגע שאתה עובר מאירופה היבשתית לאנגליה, ימי הויזה שלך במסגרת אמנת שנגן נשמרים.

כמו שכתבו מעלי, במסגרת הויזה לתייר אתה יכול לשהות במדינות אמנת שנגן 90 יום לא בהכרח רצופים. מהיום הראשון לכניסתך לאירופה נספרים 180 יום, שבמהלכם אתה מורשה לשהות את אותם 90 יום. בהנחה וחזרת לישראל לתקופה ארוכה שמעבר לאותם 180 יום, הויזה מאופסת.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון