ויזה באירופה שאלה חשובה
-
שלום אני נמצא באירופה לצורכי עבודה אני לאא אישורים יש לי בידי ויזה תייר השאלה מה קורה 3 חודשיים שאני רוצה לצאת מאירופה אם זה בעיה לצאת אחרי 5 חודשיים
ואם כן אם יש אפשרות לצאת למדונות כמו אנגלית או הנדורה ולחזור ?
ישמח לעזרה תודה

-
ויזה באירופה שאלה חשובהתצא אחרי 5 חדשים ולא אחרי 3, אתה אוטומטית נכנס לרשימה שחורה ולא תורשה להכנס לאיזור מדינות השנגן למשך 5 שנים לפחות.
אנגליה ואנדורה שתיהן אמונות על אמנת השנגן. (גם נורבגיה ושוויץ שאינן נמנות עם האיחוד הארופאי)
אחרי 3 חדשים אתה צריך לצאת מאזור השנגן. לגבי חזרה, תבדוק אם קיים מועד 'צינון' אחרת לא תוכל להכנס חזרה בטרם חלף מועד הצינון.
ובכלל: במדה ואתה עובד ללא אישורים ותתפס, אתה צפוי להקנס ולסילוק מאיזור אמנת השנגן לשנים רבות.
-
ויזה באירופה שאלה חשובהבהמשך לקודמי, מותר לשהות באיזור שנגן 90 יום מתוך 180. לכן גם אם תצא מהאיזור לפני תום 3 חודשים(למשל לארץ), תוכל לחזור רק אחרי שלשה חדשים נוספים.
-
ויזה באירופה שאלה חשובהקודם כול תודה על העזרה
שאלה נוספת ישמח אם תוכלו לעזור
במידה ואני יוצא לבריטניה האם תהיה לי השרת שהייה חדשה לברטניה או שזה תחת אותה אשרה שנכנסתי לאיחוד הארופי?
תודה ...
-
ויזה באירופה שאלה חשובההיי וערב טוב,
קודם כל גם אני מתכוון להיות באירופה כשלושה חודשים ושאלתי על הנושא לפני כמה זמן.
גם אותי הטריד העניין, אבל מסתבר שיש ויזות שונות לבריטניה ולמדינות אמנת שנגן.
לידיעתך, אנגליה לא נמצאת באמנת שנגן, ואליה ישנה ויזה נפרדת שאורכה גם כן 90 יום. כלומר שברגע שאתה עובר מאירופה היבשתית לאנגליה, ימי הויזה שלך במסגרת אמנת שנגן נשמרים.
כמו שכתבו מעלי, במסגרת הויזה לתייר אתה יכול לשהות במדינות אמנת שנגן 90 יום לא בהכרח רצופים. מהיום הראשון לכניסתך לאירופה נספרים 180 יום, שבמהלכם אתה מורשה לשהות את אותם 90 יום. בהנחה וחזרת לישראל לתקופה ארוכה שמעבר לאותם 180 יום, הויזה מאופסת.