סים בניו זילנד
-
היי, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לגבי זה תשובה.. הבנתי שאפשר לקנות סים מקומי בניו זילנד, שזה מה שאני מתכננת לעשות. השאלה שלי היא, האם יש אפשרות לקנות גם ״נאנו-סים״? כיוון שיש לי אייפון 5 ואני רוצה לדעת אם לטוב איתו או עם טלפון אחר.. תודה

-
סים בניו זילנדיש אייפון 5 בניו זילנד כך שלפחות חלק מהחברות יציעו נאנו סים. לא מכל האתרים הבנתי אם יש להם נאנו סים גם למסלולי prepay (או רק לחוזים) ואם אפשר להשתמש באותו אחד גם לגלישה וגם לשיחות. לדוגמה, לחברת 2degrees יש נאנו סים לגלישה, אני לא בטוחה אם הוא כולל בתוכו גם שיחות או רק גלישה. בחברת Vodafone כותבים שיש להם נאנו סים, אבל כמו שכתבתי לא מצאתי אישור שזה קיים גם לתכניות prepay. אני מעריכה שכן, אבל זו רק השערה. אפשר לפנות לחברות ולשאול.
אני לא יודעת איזה טלפון אחר יש לך אז קשה לי לדעת איזו אפשרות עדיפה. אם רק חבילת גלישה זה בסדר מבחינתך אז כנראה שאין בעיה. אפשר לשלב את זה עם קרדיט לסקייפ אם תצטרכי שיחות מקומיות.
-
סים בניו זילנדאהלן, אני טס עוד שבוע.
באיזו חברה לפי ניסיונכם הכי כדאי לקנות את הסים? בהתחשב במחיר, קליטה וכו'?
-
סים בניו זילנדהמידע האישי שלי ממש לא מעודכן, אבל מכיוון שבינתיים אף אחד לא רוצה לענות כאן, אז הנה תשובות מ1001 טיפים בנושא, ושם יש המלצות, גם מהשנה האחרונה.
-
סים בניו זילנדאני השתמשתי לפני שנתיים ב*2 (2degrees) בהמלצה של חברה טובה מניו זילנד.
הם היו הכי זולים ומעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה (אני חושב שהם חברת בת שם vodafone או משהו).
סים לאייפון 4 היה להם, אייפון 5 עוד לא היה קיים...
בהצלחה!
-
סים בניו זילנדאנחנו השתמשנו בטלסטרה בניו זילנד, כמעט בכל עיר יש להם נציגות, מאוד קל איתם, באים מטעינים את הסים בכמה שרוצים, יש להם גם וויפי חופשי ברחובות.
-
סים בניו זילנדואיפה אני קונה סים? איפה נמצאות כל החברות האלה? באוקלנד? בשדה תעופה? ( כמובן אני רוצה לקנות בהקדם האפשרי כדי שאוכל ליצור קשר עם המשפחה קודם כל ועם אכסניות ואנדשים בניו זילנד)
-
סים בניו זילנדבאוקלנד ברחוב המרכזי בקווין סטריט יש כל 20 מטר דוכן של טלסטרה/של אחת החברות הגדולות
-
זה לא שלא רציתי לענות, לא יכולתי לענות !מעט אולי באיחור, מה לעשות - סורי, בעיות אינטרנט בבית לאחרונה .. (ניו זילנד עדיין לא התקדמה לחלוטין בעניין...)
בכל מקרה, שקד ציינה את שמות החברות המעניינות ביותרההמחצה הכי חשוב לי אליכם היא לבדוק שאכן הסים נקלט במכשיר שלכם
זה שיש סמארטפון לא אומר שזה יעבוד

ולכן עדיף לא אצל "סוכנים" אלא בחנויות המורשות - כך יוכלו לבדוק לכם במקום
הסים עצמו עולה 10 דולר והתוכניות המתאימותב דר"כ למטיילים הן בשווי של 20 דולר לחודש - לא כמו הטוקמן של הארץ...
כאן - נגמר החודש.. צריך לחדש - בין אם השתמשת או לא