בואו להכיר את שיאן העולם
-
בואו להכיר את שיאן העולםדן ואור - חזקו ואמצו!

שניכם אנשים מרתקים ואני תמיד נהנה לקרוא את מרכולתכם המילולית.
-
בואו להכיר את שיאן העולםאור, תודה להבהרותיך והערותיך. מציע שבהזדמנות נפתח דיון למשל בפורום אסיה בנושא הטיול כדרך חיים, ניתן להניח שיש שם כמה חברים היכולים להרחיב ולדון בנושא.
mectype – תודה גם לדבריך. גם רשמיך ממרכז אסיה חרוטים אצלי ומחכים ליום בו אחווה חלק מחוויות אלה ממקור ראשון.
ברשותכם, אבקש לסיים את השרשור הזה. אנסה לרכז את עיקר הנושאים והתובנות שרכשתי בעזרת המגיבים לפוסט אותו אצרף ביום מן הימים לבלוג.
תודה גם ל: "קיפודה", "ח.ג.", "ענתנת", boazr"", "lbd", אורלי, אוסי, ג'מוס ואלונה
התחלנו בדון פאריש ונסיים בו.- תמונה מ"שדה התעופה הבין לאומי של יאן מאיין" של יאן מאיין (נוחת בו מטוס הרקולס של נורבגיה 3 פעמים בשנה...) אך, חוש ההומור של הצוות המבודד ביותר בנורבגיה
-
בואו להכיר את שיאן העולםתודה, דן, כרגיל - מרתק ומעניין לקרוא אותך. ותודה גם לאור על הרחבת הדיון. נושא מעניין....
נעה
-
בואו להכיר את שיאן העולםתודה דן על השרשור המעניין. לעצם העניין אני בהחלט מלא הערכה לשיאן העולם שאצלו בהחלט ניתן לראות שהטיולים הם דרך חיים כנה ופחות אובססיה והוא גם מצטייר כאדם מעניין, רחב אופקים ואינטלגנטי אני פחות מתרשם מאלו שהדבר מהווה עבורם יותר מעין ספורט וכפי שהצגת באחת הדוגמאות מבקרים ביומיים כ 10 מדינות במערב אפריקה. זה כבר נשמע לי מופרך (מתאים לאמריקאים
) כשהכמות כמובן מאפילה על האיכות במובן זה אולי עדיף כבר לאסוף מפיות...טיולים כדרך חיים כמובן לא מתאימה לכל אחד והינה תלוית גורמים רבים ומגוונים.
אני הקטן שלפני שהקמתי משפחה טיילתי רק 3 שנים מתוכם שנתיים ברציפות יכול להעיד ששנתיים אלו היו מהמאושרות בחיי. ורובנו הטיילים והתרמילאים הוותיקים וגם אלו שפחות ממשיכים לטייל כמעט מדי שנה בטעימות קטנות ומדודות ורואים בכך לא פחות מה"טיילים המקצועיים" טעם וסם חיים חיוני להוויתנו .