תיירים+ VS מושב מועדף - אלעל
-
איתןארז , שלח לי בפרטי את פרטי הסוכן עם הדיל הזה...
-
איתןאל על חברת תעופה נוחה בהגעה לתאילנד, משום הטיסה הישירה והבלעדית שלהם ולא בשל כל סיבה אחרת.
ארז, אני חושב שישבנו באותם כיסאות - שורות אחרונות, 58, כיסאות צדדיים, זוג כיסאות.
גם בטיסת החזור שלנו מתאילנד לישראל לפני כיומיים, מערכת הבידור לא עבדה בצורה חלקה.
איתן, אני לא מסכים איתך. זה לא עניין של "סיפור". כשאוספים שקל על שקל לקניית כרטיסה טיסה, וכשחברת התעופה מבטיחה לך מערכת בידור, אתה מצפה שהיא תעבוד.
-
אל על חברת פח אסור לטוס איתםארז,הכל עניין של מחיר מול מה אני מקבל.במקרה שהצגת הצדק איתך במיליון אחוז.
נדב,מה אני אגיד לך....אני עולה על המטוס,אוכל (מזמין מראש אוכל כשר שלא יהיו לי הפתעות לא נעימות)ונרדם.לא מעניין אותי שום דבר..
-
ארזלכן כתבתי במפורש שהם צריכים להשתפר קודם כל עבור כן מה ששילמת
העניין בשאלה היה על קבלת מוצר/שירות שעליו לא שילמת .
ולכן דבריי היו מכוונים לעניין הזה בלבד
גם אצלי המערכת בידור לא עבדה
וגם שעבדה רואים על הפנים
ממש מוציא את העיניים ועושה כאב ראש .
יש עוד דברים שהייתי מתלונן עליהם והם באמת טעונים שיפור אבל זכותי להתלונן על משהו ששילמתי עליו ולא על משהו שלא שילמתי .
-
תגובה לגולש גולן (ההודעה המקורית נמחקה)גולן, לבקר זה דבר אחד, אולם לאחל להמתנה לקריסת חברה שמפרנסת מאות משפחות זה כבר גובל בחוצפה.
תאחל לכך שישתפרו, שילמדו, שיקנו מטוסים חדשים, שישלחו את צוות הדיילים והדיילות להשתלמות במתן שירות וכו'.
-
תגובה לגולש גולן (ההודעה המקורית נמחקה)נדב אם היה פה כפתור של לייק הייתי נותן לך !
מסכים איתך בכל מילה.

-
תכלס אתה הכי צודק ! העיקר החופשהאבל זה ישראלים מה לעשות.........55555
-
צודק אבליודע מה ??אתה צודק אוליי נסחפתי קצת עם זה אבל זה מרוב שאני מאוכזב מהחברה הזו אני חושב שלנו מגיע יותר מהחברה הזו צריך שינויי דרסטי שם ודחוף
-
צודק אבלמי שמעל 1.60גובה,בוכה